Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Продовжуються роботи з благоустрою населених пунктів громади!

Дата: 01.04.2021 15:40
Кількість переглядів: 1800

Громадськість все більше усвідомлює, що проблеми санітарної очистки  громади, в тому числі благоустрою території населених пунктів - наші спільні проблеми, і тільки об’єднавши зусилля та мобілізувавши увесь наявний ресурс ми можемо досягти відчутних результатів і ми їх досягаємо.

З метою поліпшення навколишнього природного середовища, забезпечення утримання підвідомчої території в належному санітарно-естетичному стані, збереження та утримання об'єктів загального користування та створення умов сприятливих для життєдіяльності населення  виконавчим комітетом Меджибізької селищної ради було прийнято рішення про проведення місячника по благоустрою та озелененню територій Меджибізької територіальної громади «За чисте довкілля».

Проведення місячника з благоустрою у населених пунктах громади продовжується. Вжито заходів щодо приведення у належний санітарний стан території, а саме:

У с. Требухівці працівниками Требуховецького адмінприміщення Меджибізької селищної ради та небайдужими жителями населеного пункту було впорядковано територію біля братської могили та зібрано сміття вздовж дороги до перехрестя.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

У с. Западинці було облагороджено територію сільського кладовища: вирубано торішні бур’яни, прибрано територію від сміття, зібрано листя. В роботі по упорядкуванню взяли участь жителі села та працівники КП «Добробут».

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

У с. Ставниця проведено заходи по облагородженню кладовища: вирубано кущі, проведено зріз сухих дерев, зачищено територію від сміття. Окремі слова вдячності за допомогу небайдужим жителям села та працівникам КП" Добробут".

Фото без опису Фото без описуФото без опису

У с. Шрубків було прибране кладовище активними жителями населеного пункту. Не стали виключенням і представники соціально відповідального бізнесу, які працюють на території громади: Величко Віталій, Малюта Олександр, які надали техніку, обладнання, матеріали.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

У с. Митківці прибрано кладовище: зачищено територію від листя та сміття, вирубано кущі, наведено лад біля центрального входу у кладовище. Дякуємо людям, які долучились до такої потрібної та доброї справи.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Виконавчий комітет Меджибізької селищної ради висловлює вдячність людям, які, незважаючи ні на що, відкладають свої особисті справи та допомагають у наведенні порядку. Спільними зусиллями ми можемо зробити багато приємних та корисних справ.

Роботи з благоустрою тривають.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь