Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Юнаки із Меджибізької громади поповнять лави Збройних Сил України

Дата: 05.04.2021 14:33
Кількість переглядів: 1381

Указом Президента України від 24.02.2021 р. №71/2021 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році» визначені строки весняного призову громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України в 2021 році, які припадають на квітень – червень.

 Відбулася перша відправка призовників на строкову військову службу

Тож, сьогодні відбулися урочисті проводи юнака із Меджибізької територіальної громади на строкову військову службу до лав Збройних Сил України.

Фото без опису

Селищний голова Олександр Ткач звернувся до присутніх близьких та рідних призовника зі словами подяки за виховання сина, за формування у його свідомості поваги до військової служби та необхідності виконання військового обов’язку.

Фото без опису

«Військова служба була, є й завжди буде однією з найпрестижніших служб, саме на неї покладається відповідальність за мирне небо, спокій родин та щастя дружин і матерів. Хочу побажати міцного здоров’я, витримки та успіхів у благородній справі захисту нашої рідної держави. Впевнений, що отримавши військовий досвід, ти не залишиш цієї справи, у майбутньому будеш вдосконалювати та розвивати отримані вміння та навички», - зауважив очільник громади.

Проходитиме юнак строкову військову службу в одному із підрозділів Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Із напутніми словами звернувся до призовника військовий комісар Летичівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олег Гулько та запевнив рідних, що юнак не буде допускатися на лінію фронту в Операції об’єднаних сил.

Фото без опису

Від Меджибізької територіальної громади, також, призиваються два юнака на строкову військову службу 7 квітня.

Служба в армії, яка є важливим моментом життя кожного призовника, безперечно, стане цікавою сторінкою життя, адже лави Збройних Сил України – це справжня чоловіча школа мужності та доблесті, наполегливості та гарту, честі та совісті. Сьогодні Батьківщина довіряє нашим майбутнім військовослужбовцям найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі.

Тож в добру, щасливу дорогу!

Також, відбулась зустріч військового комісара Летичівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олега Гулька з Меджибізьким селищним головою Олександром Ткачом. На зустрічі було обговорено питання щодо залучення громадян Меджибізької територіальної громади до служби в Збройних Силах України. Наголошено на необхідності  проведення  зустрічей представників Летичівського Ртцк та СП у місцевих радах з громадою,  проведення активної інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо інформування населення громади, щодо популяризації військової служби у ЗСУ.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь