Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Місячник «За чисте довкілля» продовжується!

Дата: 05.04.2021 16:29
Кількість переглядів: 650

Санітарний стан та благоустрій територій - це візитівка кожної територіальної громади, будь то село, місто, район чи область. Актуальність теми благоустрою обумовлена однією з найважливіших сфер діяльності муніципального господарства. Саме завдяки йому створюються умови для комфортного рівня життя населення.

З метою поліпшення навколишнього природного середовища, забезпечення утримання підвідомчої території в належному санітарно-естетичному стані, збереження та утримання об'єктів загального користування та створення умов сприятливих для життєдіяльності населення  виконавчим комітетом Меджибізької селищної ради було прийнято рішення про проведення місячника по благоустрою та озелененню територій Меджибізької територіальної громади «За чисте довкілля».

На даний час, в рамках акції виконано такий обсяг робіт:

У с. Головчинці згуртовані, активні, позитивні, небайдужі жителі прибрали від сміття  придорожні смуги до населеного пункту.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

У с. Голосків жителі вулиці Перемоги організувалася для упорядкування частини вулиці: місця криниці загального користування та  ліквідування стихійних смітників на межі з полем Голосківського аграрного ліцею і людськими городами.

«Чистота краю починається з чистоти власної оселі, вулиці, села, міста. Не варто чекати і звикати до того, що за тебе усе зроблять інші — держава, сусід чи волонтери. Люди можуть почати із себе, щоб підтримати мрію кожного жити в чистому світі з чистими думками. Звичайно, найкраще – не смітити!» - зауважила мешканка вулиці Перемоги Любов Новак.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

У с. Голосків продовжується прибирання прилежної до централізованого сміттєзвалища побутових та інших відходів території по вулиці Центральній. У цьому громаді активно допомогають представники турецької компанії «ONUR». Щира вдячність від селищного голови та жителів населеного пункту!

Фото без опису  Фото без опису

У с. Ярославка продовжилось прибирання біля кладовища за ініціативи активних та небайдужих жителів населеного пункту: Людмили Гадиняк, С. Панасюк, Л. Пастухова, Галини Захаренко, Надії Козяр, Ярослава Козяра, Володимира Турчина, Каті Цицвіри, Сергія Погорільця, Валентина Юника, Тані Тімош, Миколи Дрозда.

Фото без опису  Фото без описуФото без опису  Фото без опису

 

У с. Ставниця активні мешканці населеного пункту разом із працівниками Летичівського  РС ГУ ДСНС України здійснили санітарну обрізку дерев біля старостату. 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь