Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Весняні прибирання тривають!

Дата: 07.04.2021 09:16
Кількість переглядів: 887

Фото без опису6 квітня 2021 року відбулося прибирання територій селища Меджибіж за участю працівників Меджибізької селищної ради та жителів населеного пункту.

В рамках проведення місячника по благоустрою «За чисте довкілля» виконано такий обсяг робіт:

Працівниками селищної ради проведено толоку на території Меджибізького кладовища, в ході якої було вигребено траву, вирубано та прибрано деревні зарослі та вивезено сміття та чагарники. Загалом вивезли цілий газон сміття.

До впорядкування, також, долучились: депутат від селища Меджибіж Петро Леськів, Раїса Сахарова, Галина Кульчицька, працівники комунального соціально-медичного закладу «Меджибізький дитячий будинок-інтернат», працівники КП «Добробут» та працівники філії Летичівського райавтодору.

Дякуємо всім, хто не залишився осторонь та допоміг привести територію кладовища до ладу. Видно старання кожного, хто долучився до прибирання, адже роботи зроблено чимало! Та все ж таки, хотілось би подякувати більшій кількості жителів Меджибожа. У ВСІХ населених пунктах громади на суботники по наведенню благоустрою на кладовищах долучилася велика кількість активних небайдужих людей, про яких було повідомлено раніше на сайті громади, а ми можемо подякувати лише трьом ініціативним мешканцям. Не достукались ми до жителів Меджибожа! Меджибіж є центром громади, і має показувати приклад найпершим, натомість ми бачимо величезну байдужість до свого селища. Варто зрозуміти, що питання чистоти та благоустрою  селища залежить від свідомості самих жителів громади.

 Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Шановні мешканці громади, давайте шанобливо відноситися один до одного та до місця останнього спочинку наших рідних та близьких! При прибиранні могил не забувайте виносити сміття у спеціально відведене для цього місце. Поважайте себе та працю інших людей! Також, закликаємо не приносити на кладовище штучні квіти. Важливо знати, що матеріал (поліестер, латекс, органза), з якого вони виготовлені, наносить шкоду природі та оточуючому середовищу. Штучні квіти обробляють токсичними аніловими фарбами, які викликають запаморочення і загальну слабкість організму. Стебла та бутони нерідко створюють з пінопласту, який при спалюванні може виділяти канцерогени.

Просимо всіх у передпасхальний період подбати про завчасне прибирання та впорядкування могили рідних. Не залишайте виконання цих робіт на останні дні, аби працівники з благоустрою селищної ради встигли вивезти сміття до Великодня.

 

По вул. Набережній, вул. Пушкіна, вул. Ринковій працівниками селищної ради на чолі із заступником селищного голови Василем Германенком здійснено санітарну очистку узбічь від сухого гілля, минулорічного листя та трави, зібрано побутове сміття (папір, скляну і металеву тару, пластмасу).

На вулицях та в’їздах стало значно затишніше та чистіше. Маємо надію на те, що така ситуація буде продовжуватися і надалі.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Завдяки працівникам КП «Добробут» та філії Летичівського райавтодору, із залученням їх техніки, було розчищено та вивезено листя траву, побутове сміття. Щиро дякуємо за активну співпрацю по впорядкуванню території селища Меджибіж. Загалом було вивезено кілька газонів сміття.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

З настанням весняної пори, завжди хочеться прогулятися та відпочити на свіжому повітрі. Таким «оазисом» відпочинку у Меджибожі є паркова зона «Парк імені Героїв АТО». Однак, не завжди гуляючи там, ми отримуємо естетичне задоволення, тому що, досить часто,  замість зеленого листя, чистого повітря чи щебету птахів, ми помічаємо бруд та сміття. Але спільною працею, ми показуємо, що здатні разом вирішувати місцеві проблеми та шануємо те, що маємо. Так, 6 квітня було проведено прибирання паркової зони по вул. Замковій. Зібрано бур’яни, листя, траву та побутове сміття.

Долучилися до впорядкування працівники Меджибізької школи мистецтв, Меджибізького будинку культури, Требуховецького та Ставницького сільських клубів, Меджибізької міської бібліотеки на чолі із головним спеціалістом відділу освіти Сергієм Щуром.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Подібними  спільним заходами ми показуємо, що тільки в єдності є сила, яка допомагає змінити на краще все навкруги.

На цьому робота по благоустрою не закінчується!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь