Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Вітаємо юнаків-спортсменів СК "Успіх"!!!

Дата: 07.04.2021 14:46
Кількість переглядів: 1180

Фото без опису

З 2 по 4 квітня 2021 року у місті Ковель відбулися два змагання з рукопашу гопак: Всеукраїнський турнір  серед дітей, юнаків та юніорів та Кубок України серед дорослих.

Участь у турнірах взяли 142 спортсмени з 5-ти областей, представлені у складі 8-ми команд: СК «Успіх», СК «СІЧ», БК «BUSHIDO», СК «Фенікс», ККБМ «Герць», ШКБМ «Роксоланія», СК «Слов’янин», ЛДУФК.

Команда СК «Успіх» взяла участь у Всеукраїнському турнірі  серед дітей, юнаків та юніорів, де представили команду у такому складі:  Антон Коваль, Кирило Овсійчук, Дмитро Данчук (Меджибізький ліцей);  Анастасія Шимків (Голосківський ліцей); Назар Карімов, Дмитро Венгер (Требуховецька ЗОШ);  Максим Кошельник, Олександр Маслов (Ставницька філія).

Фото без опису

«Хочу подякувати всім, хто долучився до організації поїздки, а саме: селищному голові  Олександру Ткачу та батькам учасників змагань (які в команді як одне ціле),  особливо, за  їх фінансовий вклад в організацію поїздки!» – подякував тренер Михайло Костик.

Протягом двох днів відбулось 118 запеклих поєдинків, в ході яких спортсмени показували достойний рівень технічної підготовки та волю до перемоги.

За результатом двох змагальних днів  діти здобули такі місця: Антон Коваль -2 місце;  Олександр Маслов - 1 місце;  Дмитро Данчук - 2 місце;  Анастасія Шимків - 2 місце; Дмитро Венгер - 1 місце. Також, нашу команду доповнили юнаки з Летичева: Дмитро Дишкантюк; Олександр Галіцький; Влад Гончак – здобув 1 місце; Роман Рогатюк – 3 місце;  Максим Пилипенко - 3 місце.

«Переможених немає! Два наших спортсмена провели по два видовищні поєдинки, але не змогли завоювати призові місця, це Максим Кошельник та Назар  Карімов.  Я вважаю, що є  ще над чим працювати, але з нашим великим бажанням, впевнений, що долатимемо нові вершини із легкістю!» -  додав тренер Михайло Костик.

Бажаємо команді СК «Успіх» витримки, мужності та терпіння. Допоки є бажання працювати над собою, Ви досягатимете гарних результатів! Займатися рукопашним боєм та бойовим гопаком – престижно і перспективно. Не зупиняйтеся на досягнутому, нових  звершень і успіхів на шляху до  перемог!

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь