Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

До лав української армії провели ще двох призовників громади!

Дата: 08.04.2021 08:49
Кількість переглядів: 720

7 квітня 2021 року у Летичівському РТЦК та СП відбулося урочисте відправлення ще двох призовників із Меджибізької громади для проходження строкової військової служби в Збройних Силах України.

Фото без опису

Привітав новобранців завідувач сектору з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та мобілізаційної роботи Меджибізької селищної ради Володимир Насобков та побажав майбутнім військовослужбовцям з честю справитися з покладеним завданням - опанувати військову спеціальність, легкого виконання свого обов'язку перед Батьківщиною та рідним народом.

Фото без опису

Із напутнім словом до юнаків, також, звернувся військовий комісар Летичівського РТЦК та СП підполковник Олег Гулько, подякував батькам за виховання свідомих громадян, і побажав хлопцям успіхів і наснаги в освоєнні військової справи,  вірних друзів, мужності і честі при виконанні військового обов'язку та, вкотре нагадав, що військовослужбовці строкової військової служби не залучатимуться до виконання завдань в зоні проведення операції Об'єднаних сил.

Фото без опису

Після проведення урочистостей призовники вибули до обласного збірного пункту, з якого будуть відряджені для подальшого проходження військової служби у військові частини.

Фото без опису

Ми, від усієї громади, бажаємо нашим юнакам легкої служби! Гідно несіть звання захисника України та сумлінно виконуйте присягу на вірність українському народові!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь