Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ МЕДЖИБІЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 13.04.2021 18:54
Кількість переглядів: 1048

13 квітня 2021 року під головуванням селищного голови Олександра ТКАЧА відбулася дев’ята чергова  сесія VIII скликання Меджибізької селищної  ради.

Фото без опису

У роботі сесії взяли участь 15 депутатів, начальники структурних підрозділів виконкому селищної ради. Відповідно порядку денного було розглянуто 223 питаня. Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, усі винесені питання були ретельно розглянуті та обговорені на засіданнях депутатських комісій.

Коротко про головне:

Розпочалось засідання сесії на гарній ноті, а саме, з привітань іменинників депутатського корпусу!

Фото без опису  Фото без опису Фото без опису

Затверджено звіт щодо виконання Програми розвитку освіти Меджибізької ОТГ за 2020 рік та звіт щодо виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту Меджибізької ОТГ за 2020 рік.

Внесенно зміни до  селищного бюджету на 2021 рік. Перерозподілено кошти між кодами програмної класифікації за видатками.

Затверджено Положення про  Сектор з питань соціального  захисту населення   Меджибізької  селищної ради.

Затверджено Положення про сектор з публічних закупівель Меджибізької селищної ради.

Фото без опису

Затверджено перелік та тарифи на платні соціальні послуги Меджибізького центру надання соціальних послуг на 2021 рік.

Затверджено  Програму  «Новий Меджибіж» на 2021-2025 рр.

Затверджено Положення про  присвоєння звання «Почесний громадянин  Меджибожа».

Фото без опису

Також, депутати прийняли важливе рішення про взяття на баланс Меджибізької селищної ради  кладовищ та об’єктів благоустрою населених  пунктів громади.

Затверджено Положення про сектор з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту  населення та мобілізаційної роботи.

Затверджено Положення про сектор інформаційно-комп'ютерного забезпечення аппарату  виконавчого  комітету  Меджибізької селищної ради.

Затверджено проект «Реконструкція водопроводу за адресою: Україна, Хмельницька область, Летичівський район, с. Западинці».

Фото без опису

Затверджено проект «Капітальний ремонт тротуару по вул. Пушкіна в смт. Меджибіж, Летичівського району, Хмельницької області».

Затверджено програму фінансової підтримки  комунального підприємства «Добробут» на 2021-2023 роки.

Виділено одноразову матеріальну  допомогу учасникам  бойових дій та ліквідаторам  аварії на Чорнобильській АЕС.

На засіданні були прийняті й інші, важливі для життєдіяльності громади, рішення запропоновані головами постійних комісій.

Затверджено звіт про виконання селищного бюджету  за І квартал 2021 року.

Затверджено зміни  до  штатного розпису  Комунального  некомерційного підприємства  «Центр первинної медико-санітарної допомоги  Меджибізької селищної  ради»

Внесено зміни до Програми розвитку Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Меджибізької селищної ради» на 2021-2023 роки

Фото без опису

Затверджено  Програми забезпечення надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, інвалідам,  дітям інвалідам, хворим, які не здатні до  самообслуговування і  потребують сторонньої допомоги на 2021 рік

28  березня 2021 року відбулися проміжні вибори депутата Меджибізької селищної ради Летичівського району Хмельницької області в багатомандатному виборчому окрузі № 5 (село Головчинці).   За даними  на виборах переміг  Мавлєвич Назар Миколайович. Сьогодні було визнано його поноваження.

Фото без опису                  Фото без опису

Розглянуто заяву  директора КП «Добробут» Меджибізької селищної ради»

У ході сесії прийнято ряд рішень, які стосуються затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність, надання дозволів на розроблення документів землеустрою, затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, припинення права користування земельною ділянкою, затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності за межами населених пунктів, реєстрації права комунальної власності на земельну ділянку, передачі в приватну власність земельної ділянки частки (паю).

Депутатами, також, піднімались питання щодо поліпшення благоустрою громади. З метою покращення благоустрою та санітарного стану території населених пунктів, комісія з питань благоустрою та санітарного стану населених пунктів Меджибізької селищної ради після закінчення оголошеного місячника «За чисте довкілля», здійснюватиме перевірку прилеглих територій до житлових будинків жителів громади, щоб виявити факти недотримання Правил благоустрою населених пунктів, і в них санітарного порядку. У разі виявленого недотримання громадяни будуть притягатись до адміністративної відповідальності.

Загалом, незважаючи на досить великий перелік питань порядку денного, засідання  сесії пройшло злагоджено та організовано.

Прийняті рішення засідання дев’ятої чергової сесії VIII скликання Меджибізької селищної ради будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади  для ознайомлення у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь