Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

ВЕСНЯНИЙ БЛАГОУСТРІЙ НАШОЇ ГРОМАДИ ТРИВАЄ!

Дата: 14.04.2021 10:37
Кількість переглядів: 848

У Меджибізькій громаді проводяться активні роботи з упорядкування територій. Заходами з благоустрою охоплено всі населені пункти.

В рамках проведення місячника по благоустрою «За чисте довкілля» та з метою поліпшення навколишнього природного середовища, забезпечення утримання підвідомчої території в належному санітарно-естетичному стані, збереження, утримання об'єктів загального користування, створення умов сприятливих для життєдіяльності населення, виконано такий обсяг робіт:

По вулиці Б. Хмельницького відбулось видалення аварійних, сухостійних дерев за допомогою ТОВ «ГАРАНТ ЕСТЕЙТС», представники якого стали переможцями після проведення спрощеної закупівлі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Жителями с. Лисогірка було впорядковано узбіччя дороги, яка веде до села. Допомогли у прибиранні: соціальний працівник, вихователі дошкільного закладу, двоє мешканців с. Лисогірка, працівники культури, староста села.

Фото без опису 

Фото без опису

У с. Требухівці відбулось прибирання кладовища. Через малу кількість жителів було прибрано одну сторону кладовища. Участь в прибиранні взяли староста с. Требухівці Тетяна Катрук, депутат селищної ради Юрій Свистун та 10 ініціативних жителів села. Робота проводилась  злагоджено: було зібрано сміття, вигребено бур’яни та вирубано чагарники. Зібране неорганічне сміття було вивезене  трактором, який  надала селищна рада, на  сміттєзвалище.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

У с. Голосків з ініціативи активної молоді вул. Перемоги: Едуарда Хміля, Володимира Кулікова, Вадима Ткачука, підтримки і допомоги сімей: Новак, Кухар, Міноленко, Ткачук, Полюк, фізичними зусилями замінено стару, ненадійну, дерев'яну цямрину криниці на бетонну.

«Втома компенсувалася задоволенням від виконаної роботи. В планах - підмурувати і укріпити цямрину, а, можливо, поглибити чи очистити саму криницю. Всім односельцям-сусідам велика подяка за гарну справу!» - зауважила мешканка вулиці Перемоги Любов Новак.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

У с. Волосівці небайдужі жителі завершили прибирання нового кладовища та почали його загороджувати. Долучились до прибирання Драч Микола, Ваколюк Микола, Карнаух Олексій, Карнаух Василь, Голянтус Іван, Данелюк Петро, Козінчук Федір, Захарчук Валентина, Мельничук Ольга, Мельник Надія, Возна Олена, Шеремета Ганна, Герасимчук Тетяна, Карнаух Оксана, Мартинкова Надія, Драч Галина.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

У с. Русанівці проведено прибирання території біля сільського клубу та пам'ятника.

Фото без опису

Фото без опису

 

У с. Требухівці відбулося прибирання пам’ятника працівниками відділу центру надання адміністративних послуг.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Зроблено гарну справу, але попереду ще чимало роботи! Ми завдячуємо всім, хто бере участь в упорядкуванні територій та робить нашу громаду чистою! Після проведених прибрань залишається чистота не тільки довкола, але і в душі кожного учасника цього процесу! Ось такими кроками та діями ми змінюємо нашу громаду і прагнемо до кращого! Закликаємо всіх жителів громади долучитися до роботи та причепурити свої прибудинкові та прилеглі території.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь