Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

До 35-ї річниці Чорнобильської трагедії!

Дата: 26.04.2021 13:02
Кількість переглядів: 658

 Фото без опису

26 квітня 1986 рік – чорний день в історії України, трагічна дата, коли на благодатній землі сталася аварія на Чорнобильській атомній електростанції.

Цього дня люди вшановують пам'ять загиблих під час трагедії, згадують про героїзм пожежників, експлуатаційного персоналу станції, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Завдяки їх самопожертві аварія стала символом жертовності в ім’я мільйонів людей та прийдешніх поколінь.

Низький уклін вам, дорогі наші ліквідатори, за те, що свого часу з честю сприйняли незнаний доти  виклик долі! Здоров’я вам, стійкості, затишку в домівках, світла в душі! Хай обходять стороною негаразди, не полишає віра в добро, а повага суспільства, любов ближніх, підтримка друзів будуть надійними вітрилами на кораблі життя!

З метою належного вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та постраждалих від її наслідків, з нагоди 35-роковин Чорнобильської катастрофи, на виконання Указу Президента №556/2020 "Про невідкладні заходи щодо забезпечення екологічної безпеки та підготовку заходів до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи" в Меджибізькій громаді рішенням № 12/2021 від 25 березня 2021 року виконавчого комітету селищної ради затверджено план заходів щодо відзначення 35-ї річниці Чорнобильської катастрофи.

В рамках проведення заходів, зокрема, у навчальних закладах освіти та закладах культури громади відбудуться виховні години, бесіди, фотовиставки, уроки мужності та перегляди фільмів присвячених пам’яті Чорнобильської катастрофи “Чорнобиль - війна без пострілів і куль”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь