Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 29.04.2021 10:41
Кількість переглядів: 1009

Фото без опису

29 квітня відбулося засідання виконавчого комітету Меджибізької селищної ради, яке провів селищний голова Олександр Ткач за участю членів виконкому.

 

Під час роботи було розглянуто такі питання:

1. Про затвердження  нових  тарифів на послуги з централізованого водопостачання, вивезення твердих побутових відходів та користування сміттєзвалищем що надаються комунальним  підприємством «Добробут» Меджибізької селищної  ради

2. Про затвердження «Положення про  фотоконкурс «Меджибожу – 875 років!».

3. Про закріплення території обслуговування за закладами загальної  середньої та дошкільної освіти Меджибізької селищної ради.

4. Про затвердження  заходів з організації  та проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2021 року.

5. Про затвердження плану заходів  щодо підготовки та відзначення Днів пам’яті та примирення.

6. Про порушення клопотання про нагородження Грамотою Верховної Ради України.

7. Про надання дозволу на виготовлення проектно - кошторисної документації на об’єкт: «Реконструкція водопровідної мережі за адресою: Україна, Хмельницька область, Летичівський район, с.Головчинці, вул. Зарічна».

8. Про  внесення змін  до складу  адміністративної комісії при виконавчому  комітеті  Меджибізької селищної ради.

9. Про знесення  старого житлового будинку.

10. Про зміну та присвоєння адреси житловому будинку.

11. Про зміну та присвоєння адреси житловому будинку.

12. Про зміну та присвоєння адреси житловому будинку.

13. Про присвоєння адреси житловому будинку.

14. Про присвоєння адреси житловому будинку.

15. Про  розгляд Проекту соціальної програми запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми на період до 2025 року.

16. Про розгляд Проекту Програми Меджибізької селищної ради щодо підтримки сім’ї на 2021 -2025 роки.

17. Про затвердження проекту: «Реконструкція мереж вуличного освітлення по вул.. Першотравнева, Молодіжна, Набережна, Сонячна та Вишнева в с. Волосівці, Летичівського району, Хмельницької області».

18. Про затвердження плану заходів щодо підготовки та відзначення Дня Матері (9 травня), Дня Європи (15 травня), Дня науки (15 травня), Дня Вишиванки (20 травня).

Детально з прийнятими рішеннями можна ознайомитися на сайті Меджибізької громади у розділі «Нормативна база» - «Рішення виконавчого комітету»!

Фото без опису

 

Коротко про головне:

Розпочалось засідання на гарній ноті, а саме, з привітань іменинника!

Фото без опису

 

 

Через те, що за цей час відбулось суттєве здорожчання вартості основних складових, які формують тариф на комунальні послуги, комунальне підприємство КП «Добробут» запропонувало виконавчому комітету Меджибізької селищної ради затвердити нові тарифи на централізоване водопостачання, вивезення твердих побутових відходів та користування сміттєзвалищем.

Відповідно до калькуляцій, які ви можете переглянути на сайті громади (у  розділі «Нормативна база» - «Рішення виконавчого комітету».) за вивезення сміття згідно заключеного договору з КП «Добробут» кожен мешканець має заплатити по 14,00 грн. в місяць на одну особу, а хто не заключив договір на вивезення сміття зобов’язаний заключити договір на користування сміттєзвалищем відповідного населеного пункту. Вартість за користування сміттєзвалищем становитиме 84,00 грн з однієї особи за рік. За 1 кубометр води населення заплатить 15,60 грн.,  бюджетні установи - 16,75 грн., інші організації - 20,60 грн. Обговорення тарифів відбувалося цілий місяць з дня оприлюднення. Дані тарифи вводяться у дію з 01 травня 2021 року.

 

Фото без опису

З метою пізнавальної і соціальної активності жителів та гостей Меджибожа, виконавчий комітет селищної затвердив «Положення про фотоконкурс “Меджибожу – 875 років!” та склад організаційного комітету-журі по проведенню фотоконкурсу. Фотоконкурс проводиться включно до 12-00 год 17 травня.

 До конкурсу допускаються роботи всіх фотографічних жанрів, за тематичними рубриками (номінаціями):

1. Меджибіж та околиці селища

2. Природа і околиці сіл Ставниця, Шрубків, Западинці

3. Природа і околиці сіл Волосівці, Ярославка, Митківці

4. Природа і околиці сіл Голосків і Русанівці

5. Природа і околиці сіл Требухівці, Головчинці, Лисогірка

6. “Наш дружній колектив!” (конкурс колективів громади)

7. “Міцна сім’я - сильна громада!” (конкурс сімейних фото)

8. “Без минулого немає майбутнього!” (конкурс чорно-білої фотографії з сімейних архівів жителів Меджибожа і громади)

9. Промисловість і промислові об’єкти Меджибізької громади

10. Флора і фауна Меджибізької громади

Для участі у фотоконкурсі запрошуються професійні фотографи і аматори, незалежно від місця проживання та віку.  Фотографії надсилаються на адресу відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму виконавчого комітету Меджибізької селищної ради osvita.medjibij@ukr.net з поміткою на фотоконкурс. 

 

З метою належної організації оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2021 року, виконавчий комітет селищної ради затвердив заходи з організації та проведення оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2021 року. Відповідно до заходів планується створити пришкільні табори на денний час перебування.

 

З метою належної організації заходів, виконавчий комітет  селищної ради затвердив план заходів щодо підготовки та відзначення Дня пам’яті та примирення.  Планується: акція “Обеліск”; поточний ремонт та прибирання біля пам’ятників, обелісків та братських могил; покладання квітів до пам’ятників загиблих воїнів у роки Другої світової війни; проведення онлайн виставок книг, фотоматеріалів та документів у бібліотеках; проведення в закладах освіти громади виховних годин, бесід, уроків-реквієм; проведення онлайн-конкурсів віршів.

 

Фото без опису

 

Відповідно до Програми «економічного та соціального розвитку Меджибізької селищної ради на 2021-2022 роки», відповідно  Наказу Міністерства  регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства від 16.05.2011№45 «Про затвердження Порядку розроблення проектно-кошторисної документації та будівництва об’єктів»,  виконавчий комітет  селищної ради наддав дозвіл на виготовлення проектно-кошторисної документації на об’єкт: «Реконструкція водопровідної мережі за адресою: Україна, Хмельницька область, Летичівський район, с.Головчинці, вул. Зарічна».

 

Керуючись статтями 37,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до геонімів по Меджибізькій селищній раді, виконавчий комітет селищної ради змінив та присвоїв адресу п’яти житловим будинкам.

 

Розглянувши Проект соціальної програми запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми на період до 2025 року,  виконавчий комітет Меджибізької селищної ради схвалив Проект соціальної програми запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми на період до 2025 року.

 

Розглянувши Проект Програми Меджибізької селищної ради щодо підтримки сім’ї на 2021 -2025 роки,  виконавчий комітет Меджибізької селищної ради схвалив Проект Програми Меджибізької селищної ради щодо підтримки сім’ї на 2021 -2025 роки. 

 

На підставі експертного звіту ТОВ «Експертиза МВК» м. Київ №22465 від 15.07.2019 року відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України  від 11.05.2011 р. №560 «Про затвердження Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи», виконавчий комітет селищної ради затвердив Проект: «Реконструкція мереж вуличного освітлення по вул. Першотравнева, Молодіжна, Набережна, Сонячна та Вишнева в с. Волосівці, Летичівськогорайону, Хмельницької області» в сумі  490,675 тис. грн.

 

З метою належної організації заходів, виконавчий комітет селищної ради затвердив план заходів щодо підготовки та відзначення Дня матері  (9 травня), Дня Європи (15 травня), Дня науки (15 травня), Дня вишиванки (20 травня). Планується: проведення святкових заходів, бесід, тематичних уроків, виховних годин до Дня матері; проведення конкурсу малюнків - «Щасливі діти виростають у щасливій родині» (учні 1–4 кл.) та  конкурсу творів – «Щаслива мама – щаслива родина» (8-9 кл.); підняття прапору ЄС в Сквері імені Героїв АТО до Дня Європи; проведення конкурсу малюнків і творів “Україна - це Європа!”; нагородження обдарованих дітей до Дня науки; акція “Вишиванка - твій генетичний код” в Сквері імені Героїв АТО; проведення в закладах освіти громади патріотичних виховних заходів та бесід, конкурсів малюнків, флешмобів до Дня вишиванки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь