Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

У Меджибізькому ліцеї розпочався інституційний аудит -  нова процедура вивчення діяльності закладу освіти, яка прийшла на зміну державній атестації шкіл!

Дата: 06.05.2021 11:44
Кількість переглядів: 456

Фото без описуФото без опису

Інституційний аудит – це зовнішнє оцінювання роботи школи, під час якого незалежні експерти вивчають освітні та управлінські процеси. Проводять інституційний аудит представники Державної служби якості освіти України та незалежні освітні експерти, серед яких — педагоги, методисти, директори та заступники директорів шкіл.

6 травня 2021 року розпочався інституційний аудит у Меджибізькому ліцеї Меджибізької селищної ради. Експертна група у складі 7 осіб (працівники управління Державної служби якості освіти у Хмельницькій області,методисти інституту післядипломної педагогічної освіти,  вчителі-практики, директори, заступники директорів шкіл області) впродовж 10 робочих днів оцінюватимуть якість освітньої та управлінської діяльності закладу, і перевірять, наскільки ця діяльність відповідає вимогам освітнього законодавства.

Роботу школи оцінюватимуть за чотирма напрямами:

  • освітнє середовище: наскільки безпечно та комфортно у школі, як організоване харчування, чи вистачає необхідного для навчання обладнання, кабінетів тощо;
  • оцінювання учнів: як вимірюються навчальні досягнення школярів, наскільки оцінювання прозоре та зрозуміле;
  • педагогічна діяльність: якість викладацької роботи, професійний розвиток педагогів, партнерство між вчителями, батьками та учнями;
  • управлінські процеси: наскільки рішення керівництва сприяють забезпеченню та постійному вдосконаленню освітньої діяльності, чи ефективна внутрішня система забезпечення якості освіти тощо.

У висновках за підсумками аудиту експерти вкажуть на сильні сторони закладу та успішні практики її діяльності, а також і на ті аспекти, які вдаються гірше та де діяльність школи потребує вдосконалення. У документі експертна група зазначить рівень, на якому перебуває Меджибізький ліцей за кожним із чотирьох напрямів оцінювання.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь