Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ!

Дата: 18.05.2021 16:13
Кількість переглядів: 817

Фото без опису

18 травня відбулося засідання виконавчого комітету Меджибізької селищної ради, яке провела секретар селищної ради Валентина Бацевич за участю 15 членів виконкому.

Під час роботи було розглянуто такі питання:

1.Про закінчення опалювального сезону 2020-2021 років та затвердження плану заходів з підготовки установ та організацій  селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 роки.

2.Про затвердження плану заходів щодо підготовки та відзначення Дня Конституції України.

3.Про затвердження плану заходів щодо підготовки та відзначення Міжнародного Дня захисту дітей (1 червня) та Дня молоді (27 червня).

4.Про розгляд  звіту про виконану роботу щодо надання соціальних послуг особам  похилого віку на території Меджибізької селищної ради.

5.Про внесення змін до  складу комісії та з питань захисту прав дитини  при  виконавчому  комітеті Меджибізької селищної ради.

6.Про внесення змін до складу комісії з питань благоустрою  та санітарного стану населених пунктів Меджибізької селищної ради.

7. Про надання дозволу на виготовлення  проектно - кошторисної документації на об’єкт: «Реконструкція частини приміщення КНП «ЦПМСД Меджибізької селищної ради» під центр надання соціальних послуг  за адресою: Україна, Хмельницька область, с.Требухівці, вул. Пирогова,1/1».

8. Про надання дозволу на виготовлення  проектно - кошторисної документації на об’єкт: «Капітальний ремонт будівлі (заміна покрівлі та утеплення перекриття) Требуховецької ЗОШ І-ІІІ ступенів за адресою: Україна, Хмельницька область, с.Требухівці, вул. Гагаріна,1»

9.Про розгляд заяви щодо надання дозволу на встановлення  тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.

10. Про внесення змін до складу комісії зі встановлення літніх  майданчиків біля закладів  ресторанного господарства для  здійснення підприємницької діяльності.

11. Про надання дозволу на розміщення  літнього майданчика.

12. Про дозвіл на зрізку  зелених насаджень на території  Меджибізької селищної ради.

Детально з прийнятими рішеннями можна ознайомитися на сайті Меджибізької громади у розділі «Нормативна база» - «Рішення виконавчого комітету»!

Коротко про головне:

Фото без опису

З метою належної підготовки до осінньо-зимового періоду, забезпечення готовності сил та засобів для оперативного реагування на надзвичайні ситуації та події в умовах несприятливих погодних умов зимового періоду, керуючись ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Меджибізької селищної ради заслухав та вирішив взяти до відома інформацію про закінчення опалювального сезону 2020-2021 років.

Всі установи Меджибізької ОТГ в основному вчасно були підготовлені до опалювального сезону 2020-2021р., а саме: 11 закладів охорони здоров’я (8 фельдшерсько-акушерських пунктів, 2 амбулаторії загальної практики сімейної медицини, Центр первинної медико-санітарної допомоги) 13 закладів освіти (7 загальноосвітніх шкільних навчальних закладів, 6 дошкільних навчальних закладів), 23 заклади культури (9 бібліотек, 6 будинків культури, 6 сільських клубів, Меджибізька дитяча школа мистецтв (школа естетичного виховання), спортивна школа).

За звітний період 2020 року було виконано поточні ремонти усіх загальноосвітніх навчальних закладів громади , а також, дошкільних навчальних закладів. 

На поточний ремонт Меджибізького ліцею (1 та 4 клас) використано 172.2 тис грн., на облаштування внутрішніх туалетів - 131.8 тис.грн. Проведений поточний ремонт системи каналізації та водопровідної мережі в Требуховецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів на суму 13.3 тис. грн. , проведено заміну вікон і склопакетів в Меджибізькому ліцеї на суму 32.1 тис.грн., Ставницькій філії ЗОШ І-ІІ ст., на суму 48.1 тис. грн.

Проведено поточний ремонт електропроводки в Голосківському ліцеї, укріплення будівлі Лисогірської ЗОШ І-ІІ ст., на суму 34.5 тис. грн., поточний ремонт водопроводу в Головчинецькій філії - початковій ЗОШ - 24.8 тис. грн.

На поточний ремонт автобусів використано 52.9 тис. грн., на обслуговування відеоспостереження використано 26.6 тис. грн. Проведені роботи з вогнегасної обробки деревяних конструкцій по закладах освіти на суму-114.0 тис.грн.(Ставницька філія ЗОШ І-ІІ ст., Лисогірська ЗОШ І-ІІ ст., Митковецька гімназія ім. Демчишина Г.М., Головчинецька філія початкова школа, Ярославський ЗДО, Лисогірський ЗДО, Меджибізький ЗДО).

 Проведено поточний ремонт в Требуховецькому ЗДО на суму 111.8 тис. грн. (Встелено площадку бруківкою, проведено ремонт сходів, встановлено ринви для зливу води з даху приміщення). Проведено заміну вікон та дверей на суму 19.1 тис. грн.в Ярославському ЗДО. За рахунок коштів спецфонду проведено капітальний ремонт системи опалення Головчинецького ЗДО на суму 63.0 тис. грн. 

Для підвищення енергоефективності об’єктів комунальної власності в Меджибізькій ОТГ в 2021році планується реалізувати ряд заходів:

1.Закінчити капітальний ремонт будівлі Комунальної установи «Меджибізька дитяча школа мистецтв(школа естетичного виховання)» по вул.Замкова,3 в смт Меджибіж, Летичівського району Хмельницької області за кошти місцевого бюджету 180.00 тис.грн.

2.Капітальний ремонт амбулаторії с. Голосків -кошти місцевого бюджету 1087.392 тис.грн. 3.Капітальний ремонт будівлі (заміна покрівлі та утеплення перекриття ) Требуховецької ЗОШ І-ІІІ ст.

4.Капітальний ремонт будівлі харчоблоку Меджибізького ліцею.

5.Реконструкція водопроводу в с. Требухівці кошти місцевого бюджету - 1000.00 тис. грн.. 6.Реконструкція водопроводу с. Ставниця кошти місцевого бюджету-118.5 тис.грн.

7.Виготовлення проектно-кошторисної документації “Реконструкція водопроводу в с. Головчинці “-48.0 тис.грн

Фото без опису

Розглянувши заяву ФОП Карімової Наталії Михайлівни про наміри встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності, графічні матеріали із зазначенням бажаного місця розташування ТС, виконавчий комітет селищної ради вирішив визначити можливим на встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності на землях комунальної власності по вул. Замкова в смт. Меджибіж (на території паркової зони імені героїв АТО), за умови відповідності намірів розташування малої архітектурної форми будівельним нормам.

Фото без опису

З метою сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров'я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток, відповідно до законів України: «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про соціальні послуги», «Про соціальну роботу з сім'ями, дітьми та молоддю», постанови Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язані із захистом прав дітей», керуючись статтею 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет селищної ради вирішив внести зміни до складу комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Меджибізької селищної ради, а саме ввести до її складу члена Комісії - ГЕРАСІМОВУ Марію Вікторівну, начальника юридично-кадрового відділу Меджибізької селищної ради.

Фото без опису

З метою належної організації заходів, відповідно до рекомендацій виконавчого комітету селищної ради, виконавчий комітет селищної ради затвердив план заходів щодо підготовки та відзначення Дня Конституції України. У населених пунктах громади відбудуться: урочисті та меморіальні заходи за участі представників ОМС, молоді та військовослужбовців; покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам в АТО в Сквері імені Героїв АТО; тимчасові виставки книг, фотоматеріалів та документів у бібліотеках сіл Лисогірка, Шрубків, Ставниця, смт Меджибіж.

Виконавчий комітет селищної ради також, затвердив план заходів щодо підготовки та відзначення Міжнародного Дня захисту дітей (1 червня) та Дня молоді (27 червня)

Відбудеться: урочисто-розважальна програма до Міжнародного Дня захисту дітей “Чарівний світ дитинства” 01.06.2021 р., 12 год 00 хв.; тимчасові виставки книг, фотоматеріалів та документів у бібліотеках сіл Лисогірка, Шрубків, Ставниця, смт Меджибіж; публікація онлайн фото- і відеоматеріалів на сторінках закладів культури.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь