Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

ВІДБУЛАСЯ ОДИНАДЦЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ МЕДЖИБІЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 25.05.2021 16:44
Кількість переглядів: 763

Фото без опису

21 травня 2021 року під головуванням селищного голови Олександра ТКАЧА відбулася одинадцята чергова  сесія VIII скликання Меджибізької селищної  ради.

У роботі сесії взяли участь 14 депутатів, заступник селищного голови, начальники відділів виконкому селищної ради, директори комунальних установ, старости населених пунктів громади. Відповідно порядку денного було розглянуто 276 питань. Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, усі винесені питання були ретельно розглянуті та обговорені на засіданнях депутатських комісій.

Фото без опису     Фото без опису

Коротко про головне:

Розпочалось засідання сесії з привітань іменинників депутатського корпусу та працівників Меджибізької селищної ради!

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису

Затвердили проекти регуляторних актів про встановлення на території Меджибізької селищної ради місцевих податків та зборів, а саме: податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, та затвердження Порядку його справляння на 2022 рік; ставок та пільг із сплати земельного податку на 2022 рік; ставок єдиного податку та затвердження Порядку його справляння на 2022 рік; ставки туристичного збору на території Меджибізької селищної ради та затвердження Положення про порядок обчислення та надходження до селищного бюджету туристичного збору на 2022 рік; ставок із сплати транспортного податку та затвердження Положення про порядок його справляння на 2022 рік.

Затвердили проект «Реконструкція мереж вуличного освітлення по вул. Зарічна в с. Головчинці, Летичівського району, Хмельницької області».

Затвердили проекту «Нове будівництво парковки та облаштування прилеглої території Меджибізької дитячої школи мистецтв (школи естетичного виховання) за адресою: Україна, Хмельницька область, Летичівський район, смт. Меджибіж, вул. Замкова, 3.

Фото без опису

Доповідала начальник відділу економічного розвитку та інвестицій А. Готфрід

Внесенно зміни до селищного бюджету на 2021 рік в частині перерозподілу коштів між бюджетними програмами а також, спрямовано частину залишку коштів освітньої субвенції, яка склалась 01.01.2021 р. для придбання комп’ютерів у Меджибізький ліцей, Требухівську ЗОШ I-III ст. та Голосківський ліцей.

Фото без опису

Доповідала начальник відділу фінансів І. Ткачук

Затвердили Програму забезпечення заходів щодо проведення призову громадян на військову службу за контрактом та по підготовці до мобілізації військовозобов'язаних на території Меджибізької селищної ради на 2021 рік.

Фото без опису

Доповідав Масловський Роман Вячеславович, провідний спеціаліст, командувач Летичівського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки

З метою вирішення питання водозабезпечення населення, селищна рада прийняла до комунальної власності Меджибізької селищної ради Артезіанську скважину № 3660, що належала колгоспу ім. Чапаєва в с. Западинці, глибиною 85 метрів та Водонапірну башту Рожновського об'ємом 15 м. куб.

Фото без опису

Доповідала начальник юридично-кадрового відділу М.Герасімова

З метою дотримання пам’яткоохоронного законодавства, а саме Закону України “Про охорону культурної спадщини”, “Про охорону археологічної спадщини”, ст. 32 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування» та ст. 335 Цивільного кодексу України про “Набуття права власності на безхазяйну річ”, селищна рада оголосила безхазяйними пам’ятки та об’єкти історико-культурної спадщини на території Меджибізької територіальної громади

Фото без опису

Доповідав головний спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму С.Щур

Затвердженно звіт про виконання фінансового плану за I квартал 2021 року Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Меджибізької селищної ради».

Фото без опису

Доповідала головоловний бухгалтер КНП «ЦПМСД Меджибізької селищної ради» Н. Фещенко.

Відповідно до частини другої статті 14 Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», частини другої статті 13-2 Закону України «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків», Постанови Кабінету Міністрів України від 22.08.2018 № 655 «Про затвердження Типового положення про притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі» селищна рада вирішила створити притулок для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статті як структурний підрозділ Меджибізького центру надання соціальних послуг.

Доповідала директор Меджибізького центру надання соціальних послуг Л. Штаманетян.

У ході сесії прийнято ряд рішень, які стосуються затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність, надання дозволів на розроблення документів землеустрою, затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, припинення права користування земельною ділянкою, затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності за межами населених пунктів, реєстрації права комунальної власності на земельну ділянку, передачі в приватну власність земельної ділянки частки (паю).

Фото без опису

Загалом, незважаючи на досить великий перелік питань порядку денного, засідання  сесії пройшло злагоджено та організовано.

Прийняті рішення засідання одинадцятої чергової сесії VIII скликання Меджибізької селищної ради будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади  для ознайомлення у строки визначені Законом України «Про доступ до публічної інформації».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь