Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Відбувся шаховий турнір!

Дата: 15.06.2021 14:55
Кількість переглядів: 770

Фото без опису

В суботній сонячний день старовинний Меджибіж святкував 875 річницю з часу першої писемної згадки. В цей день проводилися і спортивні змагання. Баталії точилися серед футболістів, тенісистів та  шахістів.

На шахові змагання завітали 17 учасників з Меджибізької, Летичівської, Деражнянської та Старосинявської громад. Участь в змаганні взяли найсильніші шахісти, неодноразові чемпіони районів, селищ та міста.

Фото без опису

З привітальними словами відкриття, до учасників змагання звернувся селищний голова Олександр ТКАЧ, який зазначив, що такі змагання повинні стати постійними, побажав чесної і безкомпромісної боротьби. І почалося чорно-біле дійство...

За швейцарською системою, в дев’ять турів, з контролем по 10 хвилин кожному учаснику на партію, у відлунні старовинних стін, розпочалися кроки учасників до перемоги. Жеребкування, рух по турах, визначення кольору фігур і переможців здійснювали за допомогою шахової програми Swiss Master 5.

Фото без опису

В результаті запеклої боротьби, результати якої не можна було прогнозувати до останнього туру, перемогу отримали одразу два спортсмени Олійник Юрій (смт. Летичів) та Дмитришин Петро (смт. Стара Синява).

Фото без опису

За додатковими показниками,  шахова програма призначила перше місце гостю з Летичівщини. Третім став Вадим Подолян (смт. Летичів), який також випередив свого опонента за результатами комп’ютерної технології. 

Від виконавчого комітету Меджибізької  селищної ради переможці були нагороджені грамотами та цінними подарунками. Решта учасників здобули неоціненний досвід як від стратегії змагання так і від дружнього спілкування та відвідування фортеці.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь