Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

ВІДБУЛАСЯ ТРИНАДЦЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ МЕДЖИБІЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 23.06.2021 09:24
Кількість переглядів: 890

Фото без опису

22 червня 2021 року під головуванням селищного голови Олександра ТКАЧА відбулася тринадцята чергова  сесія VIII скликання Меджибізької селищної  ради.

Фото без опису

У роботі сесії взяли участь 19 депутатів, заступник селищного голови, начальники відділів виконкому селищної ради, старости населених пунктів громади та директор  Требуховецької ЗОШ І-ІІІ  ступенів Тетяна Попадюк.

Усі винесені питання були ретельно розглянуті та обговорені на засіданнях депутатських комісій, які відбулись 18 червня.

Коротко про головне:

Фото без описуНа території Меджибізької селищної ради  встановленно:  податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, та затвердження Порядку його справляння на 2022 рік; ставку та пільги із сплати земельного податку  на 2022 рік;  ставку єдиного податку та затвердження Порядку його справляння на 2022 рік; ставку туристичного збору та затвердження Положення про  порядок обчислення  та надходження до селищного бюджету туристичного збору  на 2022 рік; ставку із сплати транспортного податку та затвердження Положення про порядок його  справляння  на 2022 рік.

Затвердженно проект «Капітальний ремонт будівлі (заміна покрівлі та утеплення перекриття) Требуховецької ЗОШ І-ІІІ ступенів за адресою: Україна, Хмельницька область, село Требухівці, вулиця Гагаріна,1» в сумі  3444,269  тис. грн.

 

Рішення  щодо утворення відокремленого підрозділу опорного закладу освіти Меджибізького ліцею Меджибізької селищної ради - Требуховецьку гімназію-філію Меджибізького ліцею Меджибізької селищної ради - шляхом реорганізації (приєднання) Требуховецької  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Меджибізької селищної ради до опорного закладу освіти Меджибізького ліцею Меджибізької селищної ради не прийнято. Ще раз наголошуємо, що економічної доцільності не переслідувалося. Головне для нас є надання якісних освітніх послуг та створення спроможної мережі громади.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

 

Фото без описуЗатверджено перелік  днів, у які встановлюється або піднімається Прапор  Національної  Гідності на території Меджибізької селищної ради.

 

 

 

 

 

Фото без опису Надано дозвіл на оновлення  топографо-геодезичної основи  для  розроблення містобудівної документації  населених пунктів  на території Меджибізької селищної ради  Хмельницької області.

Скориговано проект «Нове будівництво парковки та облаштування прилеглої території Меджибізької  дитячої  школи мистецтв (школи естетичного виховання) за адресою: Україна, Хмельницька область, Летичівський район, смт. Меджибіж, вул. Замкова,3» в зв’язку з обмеженим фінансовим ресурсом.

 

Фото без описуЗатверджено Програму подолання дитячої безпритульності та бездоглядності  на 2021-2023 роки.

 

 

 

 

 

 

Фото без описуУ ході сесії прийнято ряд рішень, які стосуються затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність, надання дозволів на розроблення документів землеустрою, затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, припинення права користування земельною ділянкою, затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності за межами населених пунктів, реєстрації права комунальної власності на земельну ділянку, передачі в приватну власність земельної ділянки частки (паю).

 

Фото без описуЗатверджено Програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді Меджибізької селищної ради на 2021-2025 роки.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь