Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Відсвяткували Івана Купала!!!

Дата: 07.07.2021 11:36
Кількість переглядів: 901

Фото без опису

Найколоритніше та найцікавіше свято, яким закінчується літній сонячний цикл календарних дохристиянських свят – це свято Івана Купала.

6 липня на березі річки біля фортеці, у смт Меджибожі відбулося святкування Івана Купала. На всіх присутніх гостей чекав святковий концерт, цікаві ігри та конкурси, запальна дискотека, традиційне купальське вогнище та частування смачною гарячою юшкою. 

Колоритну атмосферу Івана Купала створювали таланти Меджибізької громади. Виїзні кафе пригощали всіх бажаючих солодощами власного приготування, частували шашликом та різними смаколиками. Були проведені безліч веселих конкурсів як для дорослих, так і для  найменших глядачів. Сміх, жарти та призи супроводжували учасників весь час.

Висловлюємо щиру подяку за підтримку та організацію свята Івана Купала: селищному голові Олександру Ткачу, комунальному підприємству «Добробут» на чолі із Сергієм Стецьковим, спеціалісту відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Сергію Щуру, артистам художньої самодіяльності Меджибізької територіальної громади: Ларисі Козко, Юлії Радецькій, Галині Недял, Юрію Петрову, Марині Шрубковській,  Рустаму Коновалову.

За приготовлену смачну юшку дякуємо Володимру Шрубковському та Наталії Нетязі. Ідеальну рибу для юшки наддав ПрАТ "ХМЕЛЬНИЦЬКРИБГОСП".

 Кульмінацією свята стало традиційне розпалення купальського вогнища.

Свято Купала вдалося на славу та потішило душу всіх учасників заходу.

Народне гуляння продовжилося запальною дискотекою в ритмах купальської ночі. Темно – синє небо та мерехтливі зірки на ньому показували пізню пору, проте молодь додому не поспішала. Для них свято тривало.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь