Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?»

Дата: 21.07.2021 14:56
Кількість переглядів: 490

Благодійний фонд United World Cultures Foundation / UWCF, Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Українська молодіжна правнича асамблея, Українська асоціація підтримки творчої молоді запрошують дітей та підлітків до участі у Всеукраїнському конкурсі малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», приуроченого до 30-ї річниці Незалежності України.

До участі у Конкурсі запрошуються діти віком від 3 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу. 

Конкурс проводиться за двома категоріями – фотографія та малюнок. Конкурсні роботи не повинні порушувати авторські права інших осіб.

Переможці конкурсу будуть оголошені під час Творчого фестивалю «З Україною в серці», що відбудеться в м. Київ під час святкових заходів з нагоди Дня Незалежності України. Крім того, на зазначеному фестивалі буде організована виставка робіт учасників конкурсу.

ДЕТАЛЬНІ УМОВИ УЧАСТІ У КОНКУРСІ МІСТЯТЬСЯ У ПОЛОЖЕННІ ПРО КОНКУРС:https://rada.info/upload/users_files/04404556/58bb2f88a59604c22d5fc1a3c095aa3e.pdf

Переможці конкурсу будуть оголошені під час Творчого фестивалю «З Україною в серці», що відбудеться в м. Київ під час святкових заходів з нагоди Дня Незалежності України. Крім того, на зазначеному фестивалі буде організована виставка робіт учасників конкурсу.

Контактні дані Оргкомітету: електронна адреса uwcfua@gmail.com, повідомлення на Facebook-сторінку фонду UWCF https://www.facebook.com/uwcfoundation

 

 Довідково про Конкурс: У 2020 році Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України, відбувся вперше й одразу зібрав 6 826 робіт від 3 462 учасників – дітей віком від 3 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу. В Україні найактивнішими стали Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Луганська, Одеська, Полтавська, Харківська, Черкаська, Чернівецька області та місто Київ, при чому саме діти із сільської місцевості надіслали переважну кількість робіт. Серед української діаспори найактивнішими стали мешканні Австралії, Австрії, Естонії, Казахстану, Киргизстану, Кіпру, Німеччини, Норвегії, Польщі, Росії, Туреччини, Швеції та Швейцарії.

У 2020 році проведення конкурсу підтримали Міністерство молоді та спорту України, Міністерство закордонних справ України, Міністерство культури та інформаційної політики України, Департамент молоді та спорту Київської міської державної адміністрації.

Переможців обирали видатні політики, громадські діячі та художники. Головою журі став Перший Президент України, Герой України КРАВЧУК Леонід Макарович, заступником голови журі – заступник міністра молоді та спорту України ПОПАТЕНКО Марина Миколаївна.

Завершився конкурс виставкою робіт його учасників під назвою «Карта, що говорить» на Творчому фестивалі «З Україною в серці», який відбувся 23 серпня 2020 року у столичному парку ім. Т.Г. Шевченка. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь