Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Мертва риба у річці Південий Буг: причини загибелі встановлюються!

Дата: 24.07.2021 10:53
Кількість переглядів: 828

Сьогодні, 24 липня 2021 року була проведена перевірка за зверненням від жителя, який виявив мертву рибу. За словами чоловіка, вона спливла на поверхню на відрізку річки Південний Буг в заводі біля акацій, що у Меджибожі.

В свою чергу керівництво Меджибізької територіальної громади, одразу зреагувавши на повідомлення, скликало комісію ТЕБ та НС.

Побувавши  на вказаній ділянці річки, комісія в складі селищного голови Ткача О.В., заступника селищного голови Германенка В.В., завідувача сектору з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та мобілізаційної роботи Насобкова В.М., депутата селищної ради головного інженера ТОВ «Головчинецький кар'єр» Габруського Д.П., начальника сектору превенції Хмельницького районного управління поліції ГУНП у Хмельницькій області Мельника С.В., начальника Летичівського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області Винника С.М., головного інспектора вiддiлу запобігання НС Хмельницького ДПРЗ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області Явдощука М.В., депутата селищної ради приватного підприємця Свистуна Ю.М., заступника начальника відділу Хмельницького PC ГУ ДСНС України у Хмельницькій області Ленюка О.В., начальника відділу цивільного захисту Хмельницької РДА. Савчука І.А. встановлюючи ймовірну причину провела дослідження, склала акт, взяла проби води та риби, які передано на експертизу.

Фото без опису

«Якихось даних, які би вказували на конкретного забруднювача чи отруєння немає. Риба спивла в одному місці, в басейні річки Південний Буг. Наразі мертву рибу буде утилізовано. Чекаємо результати досліджень», - повідомив селищний голова.

Результати досліджень буде повідомлено додатково!

Фото без опису     Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь