Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Заняття із хореографії у Меджибізькій дитячій школі мистецтв відтепер проходитимуть у відремонтованому танцювальному класі!

Дата: 26.07.2021 15:35
Кількість переглядів: 701

Фото без опису

Поки учні на літніх канікулах, ремонтна бригада зробила ремонт хореографічного класу у Меджибізькій дитячій школі мистецтв. На ремонт танцювального класу з бюджету громади було спрямовано кошти у розмірі 120 000 тисяч гривень.

У танцкласі перефарбували стіни, замінили освітлення, встановили дзеркала, а найголовніше – демонтували стару дерев’яну підлогу і зробили нову зі спеціальним покриттям з ламінату з неслизькою рельєфною поверхнею.

«Вихованці танцювального гуртка, думаю, не впізнають танцювальний клас, коли повернуться до занять. Також, з 1 вересня у нас буде викладати заняття із хореографії новий викладач із спеціальною хореографічною освітою. Дякуємо селищному голові Олександру Васильовичу за постійну співпрацю селищної ради із нашим закладом, адже, це не впреше керівництво йде на зустріч у створенні комфортних умов для учнів нашої Школи мистецтв!», – зауважила директор школи Лариса Козко.

Відремонтований танцклас оглянув селищний голова Олександр ТКАЧ. Він зазначив, що створення комфортних умов для розвитку учнів навчальних закладів громади – одне з пріоритетних завдань. Дуже важливо, щоб кожна дитина отримувала лише позитивні емоції від навчання та із задоволенням займалася улюбленими заняттями.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь