Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Генеральному плану селища Меджибіж бути!

Дата: 29.07.2021 15:32
Кількість переглядів: 1117

Фото без опису

Основними та базовими містобудівними документами, без яких неможливий розвиток населеного пункту, є генеральний план та план зонування територій населеного пункту. Відтак, Меджибізька  селищна рада займається питанням виготовлення Генерального плану та Плану зонування територій селища Меджибіж.

У результаті плідної роботи, тісної співпраці селищної ради, організації-проектувальника ТОВ «Укргруппроект», відділ містобудування та архітектури Хмельницької ОДА, виконавчого комітету Меджибізької селищної ради, та інших причетних осіб і організацій виготовляються вказані документи.

Генеральний план селища Меджибіж – це документ, який не лише відображає теперішній стан забудови, інфраструктури, обмежень, але направлений і на розвиток селища. Відтак, відповідно до проєктний пропозицій генерального плану значно збільшується площа території населеного пункту. Це дасть можливість завершити процес забезпечення учасників АТО земельними ділянками під житлове будівництво. Також, частину територій заплановано під громадську забудову та (в межах різних санітарних зон і обмежень) для об’єктів виробничого призначення – це так звані інвестиційно привабливі території. Це дасть можливість заохотити інвесторів для будівництва та розвитку інфраструктури.

Сьогодні о 10.00 год, у приміщенні ДІКЗ «Межибіж» відбулось перше ознайомлення громадських активістів, підприємців, депутатів, жителів Меджибожа із проєктом Генерального плану селища Меджибіж. Усі учасники вносили свої пропозиції щодо даної містобудівної документації.

Всі зауваження будуть передані розробникам.

Представлення проєкту планується на осінь.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь