Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Відбулась робоча зустріч представників компанії «Онур» із селищним головою!

Дата: 04.08.2021 09:02
Кількість переглядів: 461

Фото без опису

 

В рамках реконструкції та капітального ремонту автодороги М-12, протяжністю близько 41 км, відбулась робоча зустріч між представниками турецької будівельної компанії «Онур» та голови Меджибізької селищної ради Олександра ТКАЧА щодо вирішення чергових питань пов’язаних з  будівництвом дороги.

 

Результатом налагодженої, ефективної та постійної співпраці турецької будівельної компанії «ОНУР» із Меджибізькою територіальною громадою є виконання комплексу робіт щодо впорядкування сміттєзвалища в с. Голосків та в с. Требухівці, виділення та утримання спеціалізованої техніки для поточного ремонту комунальних доріг.

Що відомо:

Турецька компанія «ОНУР» стала переможцем міжнародного тендеру на реконструкцію та капітальний ремонт частини автодороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький - Знам’янка протяжністю близько 41 км.

Загальна вартість робіт склала 54 мільйони 622 тисячі доларів.

Компанія проводить реконструкцію та капітальний ремонт частини автодороги М-12, яка починається у селі Голосків, що за 30 км від Хмельницького та закінчується на межі з Вінницькою областю.

Турецька компанія Onur висловлює оптимістичні прогнози, що оновленою трасою можна буде проїхатися уже до Дня Незалежності України!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь