Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Здійснено черговий виїзд з метою контролю умов проживання і виховання дітей

Дата: 09.08.2021 16:55
Кількість переглядів: 625

Поняття  сім’я, яка опинилися в складних життєвих обставинах, або ж неблагополучна сім`я досить широке. Зазвичай до неблагополучних відносяться сім`ї, які повністю або частково втратили свої виховні можливості через ті чи інші причини. У результаті цього в таких сім`ях об’єктивно чи суб’єктивно складаються несприятливі умови для виховання дітей. Ці сім`ї характеризуються певними негативними проявами. Виявлення та облік неблагополучних сімей, а також, робота з ними є одним з головних завдань діяльності Служби у справах дітей.

09 серпня 2021 року начальником служби у справах дітей Оленою Пасічник, спеціалістом служби у справах дітей Інною Данилюк завідувачем відділення соціальної роботи Меджибізького центру надання соціальних послуг Аліною Лисак спільно із поліцейським офіцером громади Олександром Карповим здійснено черговий контроль за умовами утримання і виховання дітей у с. Лисогірка Меджибізької територіальної громади.

Виїзд було здійснено з метою перевірки умов проживання сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах і перебувають на обліку.

Під час виїзду було відвідано 2 кризові родини, в яких виховується 6 дітей.

   

 

У ході соціальних відвідувань батькам сімей було надано ряд консультацій щодо формування навичок відповідального батьківства, ведення здорового способу життя, шляхів подолання конфліктів, проведено роз’яснювальну роботу стосовно необхідності виконувати рекомендації лікарів та дотримання санітарно-гігієнічних норм проживання. 

   

За результатами обстежень складено відповідні акти, надано консультації.

Як свід­чить прак­ти­ка, пос­тій­ні рей­до­ві за­хо­ди да­ють по­зи­тив­ні ре­зуль­та­ти. Бать­ки, зна­ючи, що пе­ре­бу­ва­ють під особ­ли­вим кон­тро­лем та, що до­лею їх ді­тей пос­тій­но ці­кав­лять­ся, ста­ють більш від­по­ві­даль­ні­ши­ми, на­ма­га­ють­ся ство­ри­ти на­леж­ні умо­ви для про­жи­ван­ня, ви­хо­ван­ня та роз­витку ді­тей.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь