Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

ВІДБУЛАСЯ П’ЯТНАДЦЯТА ЧЕРГОВА СЕСІЯ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ МЕДЖИБІЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 28.08.2021 10:41
Кількість переглядів: 527

Фото без опису

Відповідно до ст. 42 ст. 46 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Меджибізької селищної  ради 27 серпня 2021 року під головуванням селищного голови Олександра ТКАЧА відбулася п’ятнадцята чергова сесія VIII скликання Меджибізької селищної  ради.

Фото без опису

У роботі сесії взяли участь 17 депутатів, заступник селищного голови, начальники відділів виконкому селищної ради, старости населених пунктів громади та головний бухгалтер КНП «ЦПМСД»  Меджибізької селищної ради  Наталія Фещенко.Фото без опису

Усі винесені питання були ретельно розглянуті та обговорені на засіданнях депутатських комісій, які відбулись 25 серпня.

Фото без опису         Фото без опису

Коротко про головне:

Розпочалась сесія на гарній ноті, а саме, з привітання іменинника!

Фото без опису

Схваленно прогноз бюджету Меджибізької селищної територіальної громади на 2022 – 2024 роки.

Внесенно зміни до селищного бюджету на 2021 рік.

Фото без опису

Затвердженно звіт про виконання фінансового плану за І півріччя 2021 року Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Меджибізької селищної ради».

Внесенно зміни до Програми  розвитку Комунального некомерційного підприємства «Центр  первинної  медико- санітарної допомоги  Меджибізької селищної ради на 2021-2023 роки».

Затвердженно Програму розвитку інформаційного простору і покращення забезпечення інформаційних потреб Меджибізької територіальної громади друкованими засобами масової інформації – «Інформаційний бюлетень Меджибізької територіальної громади» на 2021 – 2025 роки.

Затвердженно детальний план території під нове будівництво  парковки та облаштування прилеглої території Меджибізької дитячої школи мистецтв (школи естетичного  виховання) за адресою: Україна, Хмельницька область, Летичівський  район, смт Меджибіж, вул.Замкова,3.

Фото без опису

Затвердженно проект «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Миру в с.Ярославка, Летичівського району Хмельницької області».

Затвердженно проект «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Васяніна в с.Шрубків, Летичівського району Хмельницької області».

Фото без опису

Наданно одноразову  допомогу на лікування та учасникам бойових дій.

Фото без опису

Внесенно зміни до рішення від 08.12.2021 року №7-3/2020 «Про затвердження Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на території Меджибізької об’єднаної територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області на 2021-2025 роки».

Прийнятто на баланс Меджибізької селищної ради водопровід за адресою: Україна, Хмельницька область, Летичівський район, с. Ставниця, з подальшою передачею на баланс комунального підприємства «Добробут» Меджибізької селищної ради для господарського віддання.

У ході сесії розглянуто 125 земельних питань

Різне

У зв'язку зі зверненням громадян щодо неналежного використання криниці паломниками (хасидами) у селі Требухівці, провулок Криничний, вирішено створити комісію для детального вивчення цього питання.

Фото без опису

Фото без опису

До селищної ради звернувся головний лікар КНП "Летичівська багатопрофільна лікарня" Зьомко Віктор Вікторович з проханням виділити кошти на придбання двох ноутбуків. Сесією  вирішено виділити ці кошти. Головний лікар, також, прозвітував перед селищним головою та депутатами Меджибізької селищної ради про кількість жителів Меджибізької громади, яким надано медичну допомогу у лікарні. За 6 місяців 2021 року проліковано 486 хворих, що становить 29,8% від загальної кількості.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь