Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Про стан готовності закладів освіти до початку нового навчального року

Дата: 30.08.2021 13:33
Кількість переглядів: 403

Згідно з розпорядженням селищного голови від 09.08.2021 № 139/ОС-2021 було затверджено заходи щодо підготовки та організованого початку 2021/2022  навчального року.

З метою забезпечення рівного доступу до освіти, підвищення її якості і посилення ролі в духовному, економічному, соціальному інноваційному розвитку суспільства і держави, діюча мережа закладів освіти комунальної власності Меджибізької територіальної громади складає:

Закладів загальної середньої освіти – 5, з них:

- опорний заклад  - 1 (Меджибізький ліцей з двома філіями: Ставницька І-ІІ ступенів, Головчинецька І ступеня);

-             шкіл І-ІІ ступенів – 1;

-             шкіл І-ІІІ ступенів – 1;

-             ліцей - 1;

-             гімназія - 1.

2. Закладів дошкільної освіти – 6.

Упродовж літнього періоду були вжиті заходи щодо підготовки закладів освіти до початку нового навчального року, покращення їх матеріально-технічної бази. Підготовлені класні та групові кімнати, кабінети, спальні, їдальні та харчові блоки, спортивні, музикальні та актові зали, майстерні, спортивні та ігрові майданчики.

Проведені роботи з ремонту системи опалення у 5 закладах (Лисогірська ЗОШ І-ІІ ст., Меджибізький ліцей, Требуховецька ЗОШ І-ІІ ст., Голосківський ліцей, Ставницька філія).

Відремонтовано систему водопостачання у Требуховецькій ЗОШ І-ІІІ ст.

Планується та затверджено проект «Капітальний ремонт будівлі (заміна покрівлі та утеплення перекриття) Требуховецької ЗОШ І-ІІІ ступенів за адресою: Україна, Хмельницька область, село Требухівці, вулиця Гагаріна,1» та оголошено тендерну процедуру.

Виготовлення проектно – кошторисної документації «Капітальний ремонт будівлі (заміна покрівлі та утеплення перекриття) Требуховецької ЗОШ І – ІІІ ступенів

Відбувся поточний ремонт Меджибізької дитячої школи мистецтв (школа естетичного виховання)"  (клас хореографії), закуплено секційні крісла для актового залу.

Виділено кошти спортивній школі на придбання матеріалів – (тенісні столи), на оплату послуг, на відрядження (спортивні змагання), на оплату енергоносіїв.

Виконані роботи по заміні керамічної плитки підлоги у коридорі Лисогірської ЗОШ І-ІІ ст. та холі Требуховецької ЗОШ І-ІІІ ст.

 Для харчоблоку Лисогірського ЗДО “Барвінок” було здійснено заміну кухонної мебелі за соціальною угодою.

Виготовлено та встановлено секції огорожі в  Головчинецькому ЗДО “Ромашка”.

З місцевого бюджету були виділені кошти для розробки проектно-кошторисної документації для становлення блискавкозахистів для ЗЗСО.

Крім того значна увага була приділена забезпеченню закладів освіти засобами та приладдям, які необхідні для функціонування в умовах карантину.

Одним із головних питань освітянської галузі є забезпечення підручниками учнів загальноосвітніх навчальних закладів, що складає для 4 класу - 80 %, для 8 класу - 10%.

Загальноосвітні та дошкільні  заклади  обсязі укомплектовані педагогічними кадрами.  Планується, що в новому навчальному році за парти сядуть 680 школярів. Набір у перші класи складає 66 учні.

Проведена робота сприятиме створенню комфортних та безпечних умов з навчання, забезпечує надання більш якісної освіти для учнів та вихованців закладів освіти Меджибізької селищної ради.

Відповідно розроблені заходи до початку 2021/2022 навчального року .

Таким чином, Меджибізькою селищною радою, відділом освіти, молоді, спорту, культури і туризму Меджибізької селищної ради та керівниками  закладів освіти проведено значну роботу щодо підготовки закладів освіти до нового навчального року, забезпечено виконання заходів, спрямованих на розвиток та вдосконалення освітньої галузі.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь