Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Відбулась щорічна благодійна акція - «Збери дитину до школи!»

Дата: 08.09.2021 13:55
Кількість переглядів: 572

Напередодні нового навчального року Меджибізький центр надання соціальних послуг вкотре провів щорічну благодійну акцію - «Збери дитину до школи»

Мета акції - забезпечення дітей шкільного віку з родин, що опинились у складних життєвих обставинах, необхідними речами для початку нового навчального року. Адже, в силу тих чи інших обставин, для багатьох сімей це є досить важким завданням.

Цей рік не став винятком. За сприяння Меджибізької селищної ради, ТОВ «Агрофірма Обрій» та ТОВ «Житниця Поділля» таку допомогу отримала 21 дитина. Для діток було придбано шкільні рюкзаки та канцелярські приладдя.

Завдяки розумінню депутатського корпусу Меджибізької селищної ради була прийнята програма – «Підтримка сім’ї на 2021- 2025 роки», згідно якої було виділено кошти на проведення акції.

Від імені Меджибізького центру надання соціальних послуг та кожної дитини, яка отримала шкільний рюкзак та шкільне приладдя, щирого дякуємо старостам сіл: Волосівці, Митківці, Ярославка (А. Московчук), Шрубків, Западинці, Ставниця (Л. Махлай), Голосків, Русанівці (С. Слободянюк) та ТОВ "Агрофірма Обрій".

Керівництво ТОВ "Агрофірма Обрій" виділили кошти на проведення акції у сумі понад 9 тисяч гривень та дала можливість відчути цим діткам радість та впевненість у собі!

Також, хочемо подякувати за розуміння та підтримку ТОВ «Житниця Поділля» за те, що допомогли зібрати дитину до школи, родина якого опинилась у складних життєвих обставинах. У рамках даної акції дитині було придбано: одяг, рюкзак та канцелярське приладдя (на загальну суму - 3 тисячі гривень).

Висловлюємо найщирішу подяку усім, хто допоміг діткам відчути радість зустрічі зі школою, і маємо надію, що наступного року нашу акцію знову підтримають!

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь