Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку містобудівної документації «Генеральний план та план зонування території (у складі генерального плану) населеного пункту с. Голосків»

Дата: 14.09.2021 08:56
Кількість переглядів: 575

 

  1. Фото без описуФото без описуБеручи до уваги Рішення Меджибізької селищної ради від 04.03.2021 року № 15-8/2021 «Про розроблення містобудівної документації «Генеральний план та план зонування території (у складі генерального плану) населеного пункту с. Голосків» та керуючись вимогами Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»  триває розробка документу державного планування (далі – ДДП) містобудівної документації «Генеральний план та план зонування території (у складі генерального плану) населеного пункту с. Голосків»,  а також стратегічної екологічної оцінки (далі – СЕО) до нього у порядку, встановленому Законом України «Про стратегічну екологічну оцінку».

Генеральний план є основним видом містобудівної документації, на місцевому рівні, призначений для обґрунтування довгострокової стратегії розвитку та забудови, іншого використання території населеного пункту, розробляється і затверджується в інтересах громади з урахуванням державних, громадських та приватних інтересів.

План зонування території (зонінг) - містобудівна документація, що визначає умови та обмеження використання території для містобудівних потреб у межах визначених зон.

  1. Орган, що приймає рішення про затвердження ДДП – Меджибізька селищна рада;
  2. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: від 01.10.2021 року і триває до 30.10.2021 року включно.

б) способи участі громадськості: надання письмових зауважень і пропозицій у друкованому та ел. вигляді протягом строків здійснення процедури; проведення громадських слухань.

в) громадські слухання відбудуться 20.10.2021 року о 11:30 у приміщенні Меджибізької селищної ради за адресою: вул. Пушкіна 5.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проєктом ДДП, звітом про СЕО та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується ДДП:  Меджибізька селищна рада, за адресою 31530, Хмельницька обл. Хмельницький р-н, смт Меджибіж, вул. Пушкіна 5. Також матеріалами можливо ознайомитись на офіційному сайті громади: https://medzhybizka-gromada.gov.ua/

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції: Меджибізька селищна рада; поштова та електронна адреса: 31530, Хмельницька обл. Хмельницький р-н, смт Меджибіж, вул. Пушкіна 5.; ел. адреса: mejibij.sr@ukr.net; строки подання зауважень та пропозицій: від 01.10.2021 року і триває до 30.10.2021 року включно.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДДП: Меджибізька селищна рада;

  1. необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту ДДП: відсутня.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь