Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Відбулось чергове засідання координаційної ради з питань сім'ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім'ї та протидії торгівлі людьми

Дата: 16.09.2021 15:17
Кількість переглядів: 805

Фото без опису

У Меджибізькій територіальній громаді створено координаційну раду з питань сім'ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім'ї та протидії торгівлі людьми.

15 вересня поточного року відбулось чергове засідання ради, на якому розглядались питання: про роботу мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статті; про організацію та проведення заходів з протидії торгівлі людьми у закладах загальної середньої освіти Меджибізької селищної ради.

Як зазначалось на засіданні, в усіх медичних закладах та закладах освіти нашої громади призначені відповідальні особи з питань запобігання та протидії домашньому насильству. Створено банк даних відповідальних  з питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статті, протидії торгівлі людьми, який розміщено на офіційному сайті Меджибізької селищної ради.

Протягом цього року було здійснено 6 виїздів мобільної бригади, під час яких розбирались обставини, що призвели до вчинення насильства, проводились індивідуальні бесіди. Усіх кривдників попереджено про наслідки такої поведінки.

Також, було зазначено, що для покращення роботи, необхідно активізувати інформаційно-роз'яснювальну роботу серед населення громади, використовуючи усі засоби масової інформації.

Щодо другого питання було надано інформацію, що у трьох закладах освіти відбудуться інтерактивні уроки, під час яких розглядатимуться питання: що таке насильство, яким воно буває, куди звертатись коли потрапили у таку ситуацію та що означає термін «торгівля людьми».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь