Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Відбулася сімнадцята чергова сесія VIII скликання Меджибізької селищної ради!

Дата: 30.09.2021 15:42
Кількість переглядів: 733

Відповідно до ст. 42 ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Меджибізької селищної  ради 29 вересня 2021 року під головуванням селищного голови Олександра ТКАЧА відбулася сімнадцята  чергова сесія VIII скликання Меджибізької селищної  ради.

Фото без опису

У роботі сесії взяли участь 16 депутатів, начальники відділів виконкому селищної ради, старости населених пунктів громади та представники ПрАТ «Хмельницькрибгосп».

Фото без опису   Фото без опису

Усі винесені питання були ретельно розглянуті та обговорені на засіданнях депутатських постійних комісій, які відбулись 28 та 29 вересня.

Фото без опису   Фото без опису

Коротко про головне:

Утворено старостинські округи Меджибізької селищної територіальної громади та затверджено Положення про старост.

Присвоєно ранг старостам  Меджибізької селищної ради.

Затверджено Програму соціальної підтримки, трудової і медичної реабілітації та інтеграції інвалідів по зору Летичівської ТПО УТОС на  2021-2025  роки.

Надано  одноразову  допомогу на лікування.

Надано  одноразову  допомогу дитині  позбавленій  батьківського піклування.

Надано  одноразову  матеріальну допомогу учасникам  бойових дій.

Доповіла: Секретар селищної ради  В. Бацевич

Фото без опису

Внесено зміни до селищного бюджету на 2021 рік.

Внесено зміни в рішення третьої  сесії  Меджибізької селищної ради  від 08 грудня 2020 року №10-3/2020 «Про створення фінансового відділу Меджибізької селищної ради Летичівського району Хмельницької області, затвердження Положення про фінансовий відділ та вжиття заходів щодо його державної реєстрації»

Доповіла: Начальник відділу фінансів  І. Ткачук

Фото без опису

Затверджено звіт про хід виконання Програми  оздоровлення та відпочинку дітей Меджибізької селищної ради на 2021- 2025 роки.

Доповіла: Головний спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму  Л. Макаренко.

      Внесено зміни до Статуту Комунального некомерційного підприємства «Центр Первинної медико-санітарної допомоги Меджибізької селищної  ради»

      Внесено зміни до Програми розвитку Комунального некомерційного підприємства «Центр  первинної медико-санітарної допомоги Меджибізької селищної ради на 2021-2023 роки». Затверджено зміни до штатного розпису Комунального  некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Меджибізької селищної  ради».

Доповіла:Головний бухгалтер КНП Центру  ПМСД  Н. Фещенко

 Затверджено звіт про готовність установ  та організацій  Меджибізької  селищної ради  до роботи в осінньо-зимовий період  2021- 2022 роки.

Затверджено проект регуляторного акту «Про мінімальну вартість місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб, що надається в оренду, на території Меджибізької селищної територіальної громади на 2022 рік».

Внесено зміни до Програми  економічного та соціального розвитку  Меджибізької селищної ради на 2021-2022 роки.

Доповіла: Начальник відділу економічного розвитку та інвестицій  А. Готфрід

Фото без опису

Внесено  зміни в рішення  першої сесії  Меджибізької селищної ради  від 25 листопада  2015 року №10-1/2015 «Про затвердження Статуту Меджибізької селищної об’єднаної територіальної громади».

Розглянуто питання про поділ земельної ділянки с. Головчинці за заявою ТОВ "ЄВРОПІСОК"

Доповіла:  Начальник юридично-кадрового відділу  М. Герасімова

Фото без опису

Внесено  зміни в рішення  восьмої  сесії Меджибізької селищної ради  від 04 березня 2021 року №13-8/2021« Про створення Сектору містобудування, архітектури, житлово - комунального господарства та будівництва Меджибізької селищної ради  та вжиття заходів щодо його державної реєстрації.

Затверджено Детальний план території

Доповіла: Начальник сектору містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва   С. Байдацька

У ході сесії прийнято ряд рішень, які стосуються затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність, надання дозволів на розроблення документів землеустрою, затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, припинення права користування земельною ділянкою, затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки комунальної власності за межами населених пунктів, реєстрації права комунальної власності на земельну ділянку, передачі в приватну власність земельної ділянки частки (паю).

Фото без опису

Щодо питань внесених у порядок денний сімнадцятої сесії селищної ради секретарем постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, охорони здоров'я, освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту О. Баллою

Внесено  зміни в рішення  вісімдесят сьомої  сесії  Меджибізької селищної ради  від 29   травня 2020 року №1-87/2020 «Про створення  опорного закладу освіти та його філій»

Внесено  зміни в рішення сорок дев’ятої  сесії  Меджибізької селищної ради  від30 травня 2018 року №7-49/2018 «Про зміну типу і назви  закладів освіти  Меджибізької селищної ради»

Внесено  зміни в рішення сімдесят першої сесії Меджибізької селищної ради від 10 травня 2019 року №75-71/2019 «Про зміну типу і назви закладів освіти Меджибізької селищної ради та затвердження Статутів у новій редакції»

Внесено  зміни в рішення п’ятої сесії Меджибізької селищної ради від 25 лютого 2016 року № 15-5/2016 «Про зміну засновника та найменування Требуховецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Летичівської районної ради Хмельницької області»

Внесено  зміни в рішення п’ятої сесії Меджибізької селищної ради від 25 лютого 2016 року № 18-5/2016 «Про зміну засновника та найменування  Лисогірської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Летичівської районної ради Хмельницької області»

Внесено  зміни в рішення сімдесят  шостої сесії Меджибізької селищної ради  від 03 вересня 2019 року  № 3-76/2019 «Про затвердження  Статуту   Меджибізького закладу дошкільної  освіти (ясла – садок) « Сонечко».

Внесено  зміни в рішення  шістдесят   четвертої сесії Меджибізької селищної ради  від 21 грудня 2018  року  № 10-64/2018  «Про зміну засновника, перейменування та затвердження Статутів дошкільних навчальних закладів Меджибізької селищної ради Летичівського району Хмельницької області в новій редакції»

Внесено  зміни в рішення шостої сесії   Меджибізької  селищної ради від 31 березня 2016 року № 14-6/2016 «Про  створення та затвердження Статуту Меджибізької  публічної бібліотеки  Меджибізької селищної ради»

Утворено конкурсну комісію з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади керівника Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Меджибізької селищної ради» та затвердження її персонального складу

Внесено  зміни до рішення № 9-19/2017 від 27 січня 2017 року «Про Створення Комунальної установи «Меджибізька дитяча школа мистецтв (школа естетичного виховання)» та затвердження її статуту»

Щодо питань внесених у порядок денний сімнадцятої сесії селищної ради головою постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища  О. Вовком

Розглянуто клопотання ПрАТ « Хмельницькрибгосп» щодо зміни цільового призначення земельної ділянки.

 Щодо питань внесених у порядок денний сімнадцятої сесії селищної ради головою  постійної комісії  з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг В. Величком

Внесено  зміни до Статуту Комунального підприємства «Добробут»

Детально з прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті Меджибізької селищної ради у розділі «Архів документів» - «Рішення сесій» «Проекти рішень»!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь