Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

УРОЧИСТІ ПРОВОДИ ПРИЗОВНИКІВ ОСІННЬОГО ПРИЗОВУ 2021 РОКУ НА СЛУЖБУ ДО ЛАВ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 04.10.2021 14:58
Кількість переглядів: 468

 

На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Указу Президента України від 24 лютого 2021 року «Про звільнення у запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році», визначені строки осіннього призову громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України в 2021 році, які припадають на жовтень-грудень.

Служба в Армії – це школа мужності, хоробрості і стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя.

Так, 04 жовтня 2021 року,  на території 5 відділу Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, відбулись урочисті проводи призовників на строкову військову службу до лав Збройних Сил України.

Щоб провести хлопців зібрались батьки, родичі, друзі тих, хто через кілька днів виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.

Привітали юнаків із цією важливою подією Летичівський селищний голова  Ігор Тисячний, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Алла МІХУРІНСЬКА та Людмила МАКАРЕНКО головний спеціаліст відділу освіти молоді, спорту, культури ітуризму Меджибізької селищної ради.

З напутніми словами до призовників звернувся начальник 5 відділу Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, Олег ГУЛЬКО та запевнив батьків, що юнаки не будуть допускатися на лінію фронту.

За традицією, на мирну військову службу призовників благословив отець Андрій благочинний Летичівського округу Православної Церкви України та разом з усіма помолився за щасливу військову службу і повернення додому.

Під звуки гімну України усі присутні урочисто провели майбутніх солдатів на строкову військову службу.

Сьогодні Батьківщина довіряє нашим призовникам найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі. Тож в добру, щасливу дорогу!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь