Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новий шкільний автобус для школярів!

Дата: 05.10.2021 16:49
Кількість переглядів: 682

Для підтримки освіти у Меджибізькій територіальній громаді, з метою забезпечення комфортного підвозу дітей з віддалених населених пунктів до закладів освіти було придбано новий шкільний автобус.

Загальна вартість шкільного автобуса –  2 060 000 грн. Закуплений він за кошти співфінансування з бюджету Меджибізької селищної ради - 1 млн 430 тис. грн. та Хмельницького обласного бюджету – із залишків освітньої субвенції - 630 000 грн.

Автобус розрахований на 31 посадкове місце. Він має додаткові рівні безпеки, обмеження у швидкості руху, звукову і світлову сигналізацію, аварійні кнопки та спеціальні сидіння, укомплектований вогнегасниками й медичними аптечками.

«Підвіз дітей до школи є складовою навчально-виховного процесу. В нинішніх умовах це – найголовніше завдання навчальних закладів. Діти їдуть на навчання із сіл, які знаходяться на відстані. З придбанням нового автобуса підвіз дітей стане якісним і швидким», - коментує Катерина Глядченко начальник відділу освіти, молоді, спорту культури і туризму виконавчого комітету Меджибізької селищної ради.

«Сьогодні на розвиток освіти спрямовуємо найбільше коштів аби створити належні умови навчання та виховання підростаючого покоління і отримання ними доступних та перспективних освітніх послуг.

 Шкільний автобус – це перш за все забезпечення рівного доступу до якісної освіти, безпека дітей у дорозі до школи, і, звичайно, спокій батьків кожного школяра. Маю надію, що такі події стануть звичною практикою поліпшення матеріально-технічної бази освітньої галузі в нашій громаді», - зауважив селищний голова Олександр Ткач.

На разі відбувається оформлення документів для постановки на облік та вирішується маршрут даного автобусу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь