Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Посадити дерево – добра справа, що залишиться в пам’яті на все життя

Дата: 14.10.2021 15:35
Кількість переглядів: 3142

Фото без описуКожна людина є самобутньою, неповторною особистістю. Однак, всіх людей об’єднує спільний дім – Земля. Людство є частиною природи, тому дбайливе ставлення до природи, охорони навколишнього середовища, поліпшення екологічної ситуації є досить актуальним.

Сьогодні, більше ніж коли, збереження життя на Землі вимагає від нас почуття загальної відповідальності. Щоб підтримувати навколишнє середовище в чистоті та зберегти від ушкоджень, ми маємо докласти чимало зусиль. Саме від нас залежить, яку природу ми передамо у спадок своїм нащадкам.

На виконання розпоряджень Кабінету Міністрів України та в рамках програми Президента держави «Зелена країна», з жовтня по листопад проходять громадські акції «За чисте довкілля», День благоустрою та акція Держлісагентства «Створюємо ліси разом». Метою акцій є поліпшення екологічної ситуації та виховання у людей шанобливого ставлення до природи, підвищення рівня свідомості українців в питаннях, що стосуються збереження безпеки навколишнього середовища.

Фото без опису    Фото без опису

13 жовтня 2021 року до акцій долучились працівники Меджибізької селищної ради, працівники КП «Добробут» та лісівники ДП «Летичівський лісгосп», які посадили у парку імені Героїв АТО в смт Меджибіж дерева та кущі: дуби, клени, берізки, туї, калину та самшит.

Фото без опису   Фото без опису

«У такий спосіб ми хочемо привернути увагу до проблем довкілля і нагадати, що його стан стосується кожного» - зауважив головний лісничий ДП «Летичівський лісгосп» Олександр Штойко.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

Посадити дерево - це не тільки подарунок Планеті та кисень для людей, а символ росту, розквіту. У посадці дерева є щось глибоке символічне. Це сприйняття розвиту та підтримка нового життя. Східні ж мудреці обіцяли кожному, хто посадить дерево - рік особистого щастя.

Фото без опису  Фото без опису

Висловлюємо слова щирої подяки депутату Меджибізької селищної ради старшому майстру лісу Павлу Мельнику та головному лісничому ДП «Летичівський лісгосп» Олександру Штойко за надані дерева для посадки.

«Сподіваюсь, що цей зелений оазис, висаджений сьогодні, довгі роки прикрашатиме наш парк. У такі дні кожна людина має замислитися над тим, що вона може зробити для вирішення екологічних проблем - поберегти фауну та флору, водойми, повітря, ресурси. Пропоную, всією громадою долучитись до цієї чудової ініціативи. Ми маємо брати на себе відповідальність за збереження природи, і робити все для того, щоб у кожному старостинському окрузі квітли дерева, були чистими повітря та довкілля!»,- наголосив селищний голова Олександр Ткач.

Фото без опису

Працівники Меджибізької селищної ради, також, прибрали парк та створили святкову осінню фотозону.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису

Результат цього дня ще раз доводить, що спільна робота - запорука успіху в будь-яких починаннях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь