Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

У Меджибожі відбулось свято до Дня захисників та захисниць України

Дата: 15.10.2021 01:04
Кількість переглядів: 655

  В історії нашої Батьківщини є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі.
   14 жовтня - важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День захисників та захисниць України. З цієї нагоди, у концертній залі Меджибізького будинку культури відбувся святковий концерт, присвячений цим знаменним датам. На урочистому святі були присутні воїни АТО, військовослужбовці, працівники Меджибізької селищної ради та громадськість.
Розпочався святковий захід традиційно під звуки Гімну України. В знак поваги перед пам’яттю і подвигом славних синів України  воїнів – визволителів у роки Другої світової війни, героїв небесної сотні й героїв АТО, всі присутні вшанували хвилиною мовчання.

Почесне право покласти квіти до пам'ятного знаку загиблим землякам в зоні АТО отримали учасники бойових дій.

   

 «Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже Божа Матір - це заступниця і покровителька наших козаків, захисників української держави. Сердечно бажаю всім щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь Вітчизни. Нехай єднає нас незгасне світло віри, надії й любові та допомагає висока опіка Пресвятої Богородиці!», - привітав присутніх зі святом селищний голова Олександр ТКАЧ.

Слово привітання сказав, також, представник громадської організації «Меджибізька спілка учасників АТО»  Володимир Лойченко.

На виконання Указу Президента України Відзнакою Президента України «За участь в ООС», також,  за поданням голови громадської організації «Меджибізька спілка учасників АТО» та на виконання розпорядження селищного голови «Про нагородження грамотою Меджибізької селищної ради з нагоди Дня захисників та захисниць України», за сумлінне виконання обов’язків, проявлену чітку та неухильну громадянську позицію нагороджувалися учасники бойових дій з усієї громади.

   

   

   

   

Від аграріїв нашої громади, а саме: ТОВ «Агро-Форте», ТОВ «Агрофірма – Обрій», ТОВ «Житниця Поділля» учасники АТО отримали цінні подарунки.

 У програмі концерту звучали патріотичні та ліричні пісні учасників вокального ансамблю «Меджибізькі перлини».

   

Цього дня зі сцени звучало чимало пісень про мужність, відвагу та любов до рідної України. До сьогодні вирішується доля і майбутнє України, але ми знаємо, що ми – єдині та  віримо, що настане мир.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь