Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Вакцинація – це ефективний спосіб захистити себе від COVID-19

Дата: 26.10.2021 10:38
Кількість переглядів: 405

Фото без описуВакцинація – це єдиний надійний захист від коронавірусної хвороби та її наслідків. Це швидко, просто та безпечно, а головне - краще, ніж дороговартісне лікування та реабілітація після наслідків перенесенного COVID-19. 

У всьому світі продовжується розгорнута програма масової вакцинації, щоб приборкати пандемію COVID-19. По висловленню експертів перший укол повинен запустити імунну відповідь організму і забезпечити  хоча б частковий захист щоб виключити тяжке протікання захворювання.
     
 Максимальний рівень захисту від коронавірусної хвороби досягається через три-чотири тижні після другого уколу, коли формується повноцінний імунітет. 

      У Летичівській та Меджибізькій територіальних громадах  діє 1 пункт щеплень, який знаходяться при Летичівський амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

   Вакцинація проводиться безкоштовно, також, і у приміщені КНП «ЦПМСД Меджибізької селищної ради» мобільною бригадою медиків КНП "Летичівський центр ПМСД" при достатній кількості бажаючих імунізуватись.

    Запис на вакцинацію можна здійснити у будь-якому фельдшерському пункті,  амбулаторії та у свого сімейного лікаря. Також, ви одразу можете записатись на вакцинацію в пункт щеплень при Летичівський амбулаторії загальної практики сімейної медицини за номером 067 386 57 01. 

    Кількість хворих на COVID-19 у нашій громаді зростає. Якщо позаминулого тижня (станом на 18 жовтня) захворілих було 26, то за тиждень їх кількість збільшилась до 36 осіб. Будь ласка, не нехтуйте своєю безпекою!
Вакцинація - це Ваш захист, захист Вашої родини, захист Ваших рідних

та оточуючих Вас людей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь