Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Щирі вітання з нагоди 90-річчя видання «Летичівська газета»!

Дата: 31.10.2021 08:13
Кількість переглядів: 796

Фото без опису

Шановний колектив редакції громадсько-політичного видання «Летичівська газета»,

щиро вітаємо з ювілеєм - 90-річчям виходу першого номера

 з дня заснування!

Великий шлях пройшла газета від того часу, як колись в далекому 1931 році,  у жовтні, вперше з’явилась перед читачами. Змінювалися назва, обсяги, поліграфічне наповнення, тематика і проблематика публікацій. Але незмінне одне: газета завжди була і залишається близькою читачеві, їй довіряють, її читають.

Від першого свого редакційного світанку і до сьогодні газета пліч-о-пліч крокує з жителями Меджибізької та Летичівської громад, з любов’ю розповідаючи про історію і сьогодення, злети, успіхи та здобутки, про духовність та патріотизм, про головні події, про людей, про важливі віхи історичного шляху регіону й України загалом. Вона створює літопис становлення нашого краю та є відмінною школою майстерності для декількох поколінь журналістів.

Талановитий, професійний і досвідчений колектив редакції  зумів завоювати для газети репутацію одного з найцікавіших і найінтелектуальніших видань. Впевнені, що й надалі, обрані Вами демократичні чесноти, самовіддане служіння своїм землякам, неспинне прагнення змінювати життя на краще залишатимуться домінуючими орієнтирами для Вашого видання, численного активу громадських дописувачів і передплатників.

Жодні сучасні технології не зможуть замінити щойно надрукованого номера газети, зі свіжою фарбою на руках і неповторним запахом знайомим лише працівникам редакцій та друкарень. На сторінках газети можна знайти далеких друзів дитинства, загублених у юності коханих, колишніх колег, втрачених односельців, цікаві аналітичні статті, освітянські новини та багато цікавого. А ще – фото, на яких карбується таке коротке життя і ціла вічність. Головне – не забувати, що історію творять прості люди. Саме заради нас і для нас працюють сьогодні журналісти «Летичівської газети».

 

      Депутатський корпус та виконавчий комітет Меджибізької селищної ради щиро вітають колектив громадсько-політичного видання «Летичівська газета» з нагоди 90-літнього ювілею. Від імені всіх жителів Меджибізької територіальної громади прийміть найкращі слова привітання із вдячністю за тісну співпрацю. Бажаємо поповнення читацької аудиторії, «легкості пера», творчих ідей та успіхів, сміливих проєктів, і нових досягнень на ниві журналістики, міцного здоров’я та Божого благословення.

З повагою та добрими словами –

Меджибізький селищний голова Олександр ТКАЧ    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь