Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Працівники культури Меджибізької громади відзначили професійне свято «День працівників культури та майстрів народного мистецтва»

Дата: 10.11.2021 16:18
Кількість переглядів: 664

Фото без опису

9 листопада в адмінприміщенні Меджибізької селищної ради, працівники культури та майстри народного мистецтва Меджибізької громади відсвяткували своє професійне свято.

З цієї нагоди заступник селищного голови Василь Германенко привітав присутніх зі святом, побажав усім міцного здоров’я, родинного тепла, творчої наснаги і особистого щастя. 

«Це свято стосується кожного з нас, адже всі ми носії  традицій, звичаїв сіл, селищ, району, зрештою, країни, в якій ми живемо. Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Сьогодні мені хочеться подякувати вам за професіоналізм, за уміння принести радість, втіху і спокій у душі людей. Ви виявляєте максимальну енергію, чудеса винахідливості в організації масових заходів, культурного відпочинку людей».

Фото без опису

Кращих працівників галузі культури та майстрів народного мистецтва громади було відзначено грамотами Меджибізької селищної ради.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

До вітань приєдналась і начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Катерина Глядченко: яка побажала усім здоров’я, віри, терпіння й розуміння, також вручила грамоту  за багаторічну працю у галузі культури.

Фото без опису

«Сьогодні українська культура має велику силу. Особливо приємно, що Меджибізька громада в галузі культури розвивається. Культурна родина є надзвичайно великою: клубні працівники, бібліотекарі, музейники, викладачі дитячої школи мистецтв – Вас, таких різних людей, поєднала саме галузь культури»,- йшлося у привітанні.

Учасників зібрання також привітали старости сіл та вручили представникам галузі подарунки.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Свято пройшло в теплій та дружній атмосфері.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва, прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята. Бажаємо Вам міцного здоров’я, мирного неба, родинного затишку, творчої наснаги, мистецьких досягнень та здобутків на благо відродження, розвитку та збереження духовних надбань нашої громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь