Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

СЛУЖБОЮ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ПРОВЕДЕНО ЧЕРГОВИЙ ВЕЧІРНІЙ РЕЙД!

Дата: 15.11.2021 16:30
Кількість переглядів: 395

Фото без опису

З метою проведення комплексних заходів щодо виявлення дітей, схильних до вчинення правопорушень, виявлення порушень правил торгівлі спиртними напоями та тютюновими виробами дітям у розважальних та торгівельних закладах, виявлення дітей,  які перебували після 22:00 без нагляду дорослих та профілактично-виховної роботи серед неповнолітніх, 12 листопада 2021 року відбувся профілактичний черговий вечірній рейд.

Начальником служби у справах дітей Оленою Пасічник спільно із спеціалістом служби у справах дітей Інною Данилюк, інспектором сектору ювенальної превенції відділу превенції Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області Оксаною Островською та поліцейським офіцером громади Сергієм Праворським були відпрацьовані місця масового скупчення неповнолітніх та молоді в смт Меджибіж та с. Шрубків.

      Власників закладів торгівлі проінформовано про відповідальність, щодо продажу алкоголю неповнолітнім та про обмеження перебування неповнолітніх у громадських місцях, забезпечення режиму роботи в даних закладах у вечірній час відповідно до рішення виконкому селищної ради.

Працівниками проведено роз’яснювальні бесіди з неповнолітніми про негативний вплив шкідливих звичок, недопустимість вживання підлітками наркотичних засобів, психотропних речовин, алкогольних напоїв та тютюнопаління.
Під час рейду виявлено неповнолітнього, який вживав слабоалкогольні напої, також, його притягнено до адміністративної відповідальності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь