Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Делегація з Хмельниччини відвідала виставку EXPO 2020 в Дубаї

Дата: 10.12.2021 20:20
Кількість переглядів: 1077

Фото без опису

Протягом 4 - 8 грудня третя делегація голів українських громад в рамках реалізації проєкту Асоціації міст України  «Подолання цифрової освітньої нерівності», спільного з ГО Центр освітніх реформ «Наші діти», відвідала найбільшу виставкову подію світу EXPO 2020 в Дубаї (ОАЕ).

До делегації з Хмельниччини увійшли голова Хмельницького регіонального відділення АМУ, міський голова Хмельницького Олександр Симчишин, мер Красилова Ніла Островська та голова Меджибізької селищної ради Олександр Ткач.

Фото без опису

«Щиро дякую організаторам за таку чудову можливість попрацювати у новому форматі. EXPO 2020 - щось неймовірне, це фантастичний досвід роботи. В який цікавий час ми живемо, як швидко цифрові технології входять у наше життя, як багато нам треба зробити для змін на краще, - розповідає селищний голова Олександр Васильович, -  зрозумів одне, що пріоритет розвитку в світі - людина і її потенціал, та ще раз переконався, що освіта має бути основним кроком до розвитку.»

Нові ідеї, сучасний світовий досвід, актуальні тренди та технології майбутнього, пошук шляхів співпраці нових партнерських відносин для розвитку інновацій - ось чому присвячена виставка.

А України є шанс стати пліч о пліч з найрозвинутішими країнами світу, потрібно скористатися шансом, який надає сучасний високотехнологічний світ, навчитися аналізувати минуле і сьогодення та правильно окреслювати перспективу розвитку майбутнього.

Фото без опису   Фото без опису

Довідка

192 держави представляють свої виставкові павільйони та понад 10 павільйонів від різних компаній. Виставка займає майже 500 га території, триває півроку, очікується, що її відвідає 25 млн. людей.

Концепція українського павільйону на EXPO 2020 в Дубаї (ОАЕ) – СМАРТ УКРАЇНА: ЄДНАЮЧИ СВІТ. Громади презентують досвід у сфері цифрової трансформації освіти. В рамках роботи Українського павільйону на Всесвітній виставці продемонструють як конкретні пристрої та технології, що вже функціонують, так і речі, що більше належать до креативної індустрії – витвори мистецтва та концептуальний смарт-одяг.

Мета проєкту «Подолання цифрової освітньої нерівності», який Асоціація міст України реалізовує в межах Меморандуму з Міністерством цифрової трансформації – сприяння підвищенню рівня надання освітніх послуг в громадах. Цифрова трансформація освіти дозволить місцевому самоврядуванню впровадити навчальні та інформаційні програми та курси, освітні проєкти, спрямовані на підвищення рівня цифровізації в громадах. Цифрова трансформація освіти є одним з головних пріоритетів в діяльності Мінцифри, Асоціації міст України та органів місцевого самоврядування. Реалізація даного проєкту сприятиме підвищенню рівня надання освітніх послуг в громаді.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь