Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Відбулося урочисте відкриття головної новорічної ялинки

Дата: 20.12.2021 10:56
Кількість переглядів: 498

Фото без опису

Святковий настрій і передчуття чогось неймовірного витають у повітрі. Мерехтять вогники і блискітки прикрашених локацій, повітря пахне морозцем, ялинкою та мандаринами! Попереду стільки всього неймовірного! Наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Малеча знає, що за її слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків.

Вперше у громаді запрацювала резиденція Святого Миколая. Батьки з дітками та школярі мали змогу зайти в гості до Святого, поспілкуватися, розповісти йому про свої мрії та хороші вчинки, а також, зробити із ним світлину. Працювала резиденція з 14 по 16 грудня. Ейфорія свята, чудес та віри у добро чекала на всіх, хто приходив до доброго Чудотворця. До зустрічі із малечею Миколай старанно готувався - збирав листи від діток та ретельно їх читав.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису

Також, 17 грудня 2021 року, у парку імені Героїв АТО відбулося яскраве відкриття Новорічної ялинки Меджибізької громади та святкування Дня Святого Миколая Чудотворця, яке підготували спеціалісти відділу освіти, молоді спорту, культури і туризму та виконком Меджибізької селищної ради. Подивитися на головну ялинку й взяти участь у програмі урочистого її відкриття прибули дітки 1-4 класів із усієї громади.

Фото без опису

З вітальним словом до присутніх святкового дійства звернувся селищний голова Олександр Ткач, який щиро привітав дітлахів з Днем Святого Миколая та наступаючими новорічними, різдвяними святами, а також, вручив подарунки переможцям шкільних олімпіад.

Фото без опису

Фото без опису   

Фото без опису   Фото без опису

 Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Після привітань, з новорічною програмою виступили вихованці  Меджибізької дитячої школи мистецтв, працівники культури громади, які разом з присутніми співали новорічні та різдвяні пісні, водили хороводи під веселу святкову музику. Під час проведення заходу учні змогли потрапити в казку де був і Антипко з помічницею та тітонькою, ангелики, які ведуть «Реєстр збитошників і чемних дітей». А ще, щоб кожен відчув чарівний дух цього свята, була створена святкова фотозона.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису 

За допомогою ведучих та гучних викриків Святого Миколая і публіки весело увімкнули яскраві ліхтарі ялинки.

Фото без опису  Фото без опису

Наш Святий Миколай трішки порушив традицію, не поклав подарунки під подушки, а вручив їх чемним малюкам прямо біля головної ялинки. Щедро проспонсорували Миколая солодкими подарунками приватні підприємці нашої громади. Виконком Меджибізької селищної ради, селищний голова Олександр Васильович та дітлахи висловлюють щиру вдячність спонсорам.

Святкова програма була наповнена піснями, танцями, проведеннями конкурсів та незабутніми новорічними флешмобами. Щира подяка всім хто долучився до відкриття головної новорічної ялинки громади! Нехай наша красуня ялиночка своїми чарівними, яскравими вогниками, зігріває та дарує новорічний настрій кожному жителю.

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь