Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

У закладах освіти громади  відбувся конкурс «Створи новорічний настрій своїми руками»

Дата: 21.12.2021 15:33
Кількість переглядів: 451

Фото без опису

 

Відділом освіти, молоді, спорту, культури і туризму виконавчого комітету Меджибізької селищної ради було ініційовано конкурс творчих робіт на новорічно-різдвяну тематику «Створи новорічний настрій своїми руками!», який проходив з 1 по 16 грудня 2021 року. Учнівські роботи були представлені на виставці під час відкриття  новорічної ялинки.

 

Фото без опису   Фото без опису

 

Метою і завданням конкурсу є пропаганда дбайливого ставлення до природи; розвиток творчої ініціативи та пізнавальної діяльності; формування практичних умінь та навичок учнів у виготовленні композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну тематику.

У конкурсі взяли участь учні та учнівські колективи закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

На конкурс приймались роботи, виконані в довільній формі, за такими номінаціями: «Різдвяна композиція», «Новорічний подарунок» та «Стилізована ялинка».   

        

Фото без опису   Фото без опису

 

В кожній номінації було визначено по одному переможцю. Варто сказати, що визначити кращі роботи було дуже складно, адже кожна іграшка була неповторною по своєму виконанню, красивою та незвичайною. Врахувавши дотримання вимог конкурсу до виготовлення іграшки різноманітність та оригінальність використаних матеріалів, естетичність виконання було визначено переможців конкурсу: у номінації «Різдвяна композиція»  переміг Коноплицький Захар учень Меджибізького ліцею, у номінації «Стилізована ялинка» - Теслюк Олег учень Лисогірської ЗОШ І-ІІ ступенів, у номінації «Новорічний подарунок» - Штаманетян Софія учениця Требуховецької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Дітки  отримали свої подарунки на відкритті новорічної ялинки 17 грудня. 

 

Фото без опису   Фото без опису

 

Щиро дякуємо за участь у конкурсі здобувачам освіти, а саме: Левандовському Мирославу, Балицькій  Вікторії, Козко Тимуру, Щенсневич Аделії, Гадиняк Зоряні, Дякуну Олександру, Бері Михайлу, Кочергіній Жасміні, Ніколайчуку Олександру, Новосаду Івану, Костенко Артему, Холоду Івану, Бондарчук Вікторії; Дядик Іллі, Дубик Валерії; Порхун Микиті, Порхун Євгенію; Баришеву Олександру; Закорчевній Аліні, Закорчевній Марині.

 

Фото без опису

 

Цей конкурс доводить нам, що саме творча діяльність формує  естетичний смак у нашого майбутнього покоління.Дякуємо усім, хто долучився! 

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь