Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Опорний заклад Меджибізької громади отримав 13 нових ноутбуків

Дата: 05.01.2022 15:00
Кількість переглядів: 407

Фото без описуСьогодні, 5 січня, у рамках реалізації проєкту «Ноутбук кожному вчителю», Меджибізький ліцей Меджибізької селищної ради отримав ноутбуки для підвищення якості дистанційного навчання та інших форматів подачі знань.

Через пандемію попередній навчальний рік для шкіл відзначився великою трансформацією. Раптовий перехід на "дистанційку" суттєво вплинув і на якість освіти. "Якщо раніше неможливо було уявити вчителя без указки, то сьогодні — без ноутбука. У пандемію дистанційне навчання — ледве не єдина форма організації освітнього процесу. Завдяки програмі Міносвіти та Мінцифри викладачам та школярам  надана можливість використовувати сучасні технології.

Урочисто вручили техніку вчителям основних предметів опорного закладу заступник Меджибізького селищного голови Сергій ЛУК’ЯНЧУК та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Катерина ГЛЯДЧЕНКО.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису 

«Діти не повинні втрачати знань, вони мають бути завжди обізнані, їх повинні навчати завжди. Міністерство розуміючи те, що є проблеми з технікою, зробило та реалізувало такий чудовий  проєкт. Ноутбуки закуплені державним коштом в рамках спільного проєкту Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства освіти і науки України "Ноутбук кожному вчителю" в сумі 222 579 тис. грн та коштом з селищного бюджету Меджибізької селищної ради в сумі 28 тис. грн», - зазначила начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Катерина ГЛЯДЧЕНКО.

Катерина Андріївна також, наголосила, що ця техніка розподілялась, не відділом освіти, і навіть не областю. Була направлена таблиця на область, після чого цей запит надійшов до Міністерства освіти і вже звідти ноутбуки розподілили по опорних закладах освіти області.

Фото без опису

Після вручення нової техніки, директор Меджибізького ліцею  Сергій ДАНІШЕВСЬКИЙ поділився своїми враженнями та подякував за цінні подарунки: «Звичайно сьогодні для наших вчителів цей день надзвичайно яскравий. Отримання 13 ноутбуків для нашого закладу – це дуже важлива подія, адже в такий момент, коли наші учні навчаються періодично на дистанції, важливо щоб було живе спілкування. Нехай це буде спілкування через екрани, але це буде якісно, де вчителі зможуть донести інформацію до дітей, пояснити тему, дати відповідь на питання».

Фото без опису

Фото без опису

Варто зазначити, що усі ноутбуки - сучасні, з камерою, потужним процесором та можливістю під’єднання до інтернету.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь