Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Обмін досвідом - запорука успішного розвитку громади

Дата: 14.02.2022 08:47
Кількість переглядів: 312

В умовах радикальних економічних і політичних змін, які відбуваються в Україні, ми прагнемо досягти якісного розвитку відносин з міжнародним співтовариством в усіх сферах. В цьому контексті ми приділяємо особливу увагу розвитку взаємовигідної співпраці.

Тому, з 08 по 10 лютого делегація Меджибізької територіальної громади по запрошенню бургомістра Анджея Кунта, на чолі із селищним головою Олександром Ткачем, здійснили ознайомчий візит до Костшина-над-Одрою - міста Гожувського повіту Любуського Воєводства Республіки Польща для переймання закордонного досвіду щодо розвитку громади.

До складу делегації увійшли: селищний голова Олександр Ткач, староста сіл Головчинці, Лисогірка, Требухівці Тетяна Катрук, депутати селищної ради Олег Погорілець та Віталій Величко, начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності селищної ради Катерина Коваль.

Цей візит був запланований для налагодження сталих довгострокових зв’язків між громадою та гміною, що має за плечима роки успішного процвітання; забезпечення обміну досвідом, передачу успішних кейсів, знань і умінь у рамках ефективної співпраці; обговорення актуальних питань діяльності, механізмів та інструментів сталого розвитку громад, а саме освіти, спорту, культури, туризму, медицини, благоустрою, транспорту та інфраструктури, екології, молодіжної та соціальної політики та можливість укладання Меморандуму про співпрацю між Меджибізькою територіальною громадою та гміною Костшин-над-Одрою.

Під час візиту між органами місцевого самоврядування було підписано декларацію про готовність укласти угоду про партнерство для зміцнення добросусідських відносин.

Також, представники громади ознайомилися з ґміною та її традиціями, відвідали Старе місто та виставку у Філіпському бастіоні, зустрілися з представниками Центру соціальної допомоги, міської бібліотеки, МЗК, Костшинського культурного центру, Костшинського музею Костшинської фортеці. У програмі зустрічі органів місцевого самоврядування також були представлені результати проектів, що фінансуються за рахунок коштів ЄС, зокрема відкриття Будинку креативних практик у січні.

«Завдяки бургомістру ґміни, злагодженій роботі апарату уряду, їх тісній співпраці із закладами, розташованими на території, ми отримали максимум корисної інформації і позитивних емоцій. Щиро дякуємо бургомістру Анджею Кунту  за теплий прийом! Ваша щирість та турбота назавжди залишиться у наших серцях. Тепер чекаємо на візит представників ґміни Костшин-над-Одрою для підписання Угоди про співпрацю. Ми надіємось, що це буде початком тривалої і корисної дороги двох громад» — зауважив селищний голова Олександр Ткач. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь