Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

День єднання у Меджибізькій громаді відзначили підняттям державного прапора

Дата: 17.02.2022 09:10
Кількість переглядів: 496

Фото без описуФото без опису

Це свято започаткував своїм Указом президент Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ у відповідь на чутки про те, що саме цього дня Росія має здійснити повномасштабне вторгнення. День єднання оголошено для посилення консолідації українців, зміцнення їхньої стійкості на тлі зростання гібридних загроз, пропагандистського та морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

«Ми не зазіхаємо на чуже, але й свого не віддамо. Ми маємо прекрасну армію. У наших хлопців – унікальний бойовий досвід і сучасна зброя. Це вже в рази сильніша армія, ніж вісім років тому. Нам кажуть, що 16 лютого стане днем нападу. Ми ж зробимо його Днем єднання. Відповідний указ уже підписано. Цього дня ми вивісимо національні прапори, надягнемо синьо-жовті стрічки та покажемо всьому світу нашу єдність. Ми всі хочемо жити щасливо, а щастя любить сильних. Ми ніколи не вміли здаватись і не збираємося цього вчитися», – із такими словами звернувся до українців Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ.

Фото без опису

Меджибізька територіальна громада доєдналась до всеукраїнських заходів. У населених пунктах піднято Державні прапори, а о 10:00 у с. Требухівці біля адмінприміщення працівники селищної ради заспівали Державний Гімн України, підняли національний прапор - на відзнаку нашої боротьби та нашої волі до свободи в обранні власного шляху.

Фото без опису

«Це свято має на меті згуртувати українське суспільство. Його не треба порівнювати з Днем соборності чи Днем Незалежності. День єднання – це нове свято зі своєю сучасною історією», - зазначає селищний голова Олександр ТКАЧ. 

Під час святкування цього свята на всіх будинках і спорудах, закладах освіти всіх населених пунктів Меджибізької громади було піднято державний прапор України.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Єднаймося! Ми сильні! Ми разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь