Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

До Вас звертається ПрАТ «Хмельницькрибгосп»

Дата: 13.04.2022 10:34
Кількість переглядів: 357

Фото без описуОсновним видом діяльності ПрАТ «Хмельницькрибгосп» є вирощування рибопосадкового матеріалу, товарної риби та селекційно-племінна робота на території Хмельницької та частково Тернопільської областей, на площі близько 6000 га.

Жива риба, яку ми вирощуємо,  характеризується доступною ціною для населення та високою якістю, що підтверджується ветеринарними сертифікатами.

В такі скрутні для нас усіх часи, наше підприємство надає в якості благодійності продукцію власного виробництва Збройним Силам України, військовим госпіталям, вимушеним переселенцях. Крім того, ми надаємо матеріальну допомогу нашим ЗСУ, надаємо своє майно для організації блокпостів, ми віддаємо свої рибацькі неводи для переробки їх у маскувальні сітки, наші працівники захищають Батьківщину у лавах ЗСУ та територіальної оборони.

Крім того, між ПРАТ «Хмельницькрибгосп» та Державним агентством меліорації та рибного господарства укладено угоду, згідно якої наше підприємство зобов'язується забезпечувати потреби Збройних Сил України (у тому числі територіальної оборони) та інших військових формувань, громадян, водними біоресурсами та продукцію з них з метою недопущення соціальної та продовольчої кризи, підтримки населення, суб’єктів рибної галузі та держави в умовах воєнного стану.

Разом з тим, з кожним днем вiд наших працівників все більше надходить iнформацiï щодо виявлення заборонених знарядь лову (ciтки).

На території Меджибізької селищної ради Хмельницької області розташовані рибогосподарські технологічні водойми: «нагульний став Анаставці Низ» (кадастровий номер земельної ділянки: 6823055400:02:002:0013), «став Анаставці Верх» (кадастровий номер земельної ділянки: 6823087400:02:001:0001), «Зональний риборозплідник №1» (кадастрові номера земельних ділянок: 6823055400:02:001:0008, 6823055400:02:001:0010), «Зональний риборозплідник N°2»> (кадастровий номер земельної ділянки: 6823055400:02:001:0007), якими користується ПрАТ «Хмельницькрибгосп».

Довiдково, змінами до Кримінального Кодексу України передбачено посилення відповідальності за скоєння основних майнових злочинів, крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану, є кваліфікованим складом злочину. Вчинення крадіжки в умовах венного стану - одразу кваліфікується за ч. 4 ст. 185 КК, за що передбачено покарання - позбавлення волі від 5 до 8 років. Враховуючи вищевикладене, просимо не допускати викрадення риби ПРАТ «Хмельницькрибгосп». Принцип «Все для фронту, все для Перемоги» має діяти, а декламуватися!

З повагою - Перший заступник директора

Андрiй ГОНЧАРОВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь