Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Летичівською окружною прокуратурою до Летичівського районного суду спрямовано обвинувальний акт стосовно водія, який травмував дитину – пішохода.

Дата: 18.05.2022 22:52
Кількість переглядів: 401

Фото без описуДорожньо-транспортна пригода сталася 19 березня 2022 року. Того дня, близько 08 год. 30 хв., водій спеціалізованого вантажного сідлового тягача у складі спеціалізованого напівпричепа, рухаючись по автодорозі М-30 у                  с. Голосків Хмельницького району, Хмельницької області, зі сторони                         смт Летичів у напрямку м Хмельницький, здійснив наїзд на 17 – річну пішохода, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП неповнолітня потерпіла отримала тілесні ушкодження, які в своїй сукупності відносяться до ТЯЖКИХ тілесних ушкоджень, як небезпечних для життя в момент заподіяння, та каретою швидкої медичної допомоги була доставлена до Хмельницької обласної лікарні. Наразі життю дівчини нічого не загрожує.

Як встановлено досудовим слідством винуватцем ДТП є 38-річний водій транспортного засобу -  житель Черкаської області. У провадженні проведено ряд експертиз та зібрано достатньо доказів для завершення досудового розслідування та спрямування обвинувального акту до суду.

Наразі, кримінальне провадження перебуває на розгляді у Летичівському районному суді.

У разі визнання вищевказаного водія винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України, а саме порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяло потерпілій тяжке тілесне ушкодження, йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь