Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Летичівською окружною прокуратурою до Летичівського районного суду спрямовано обвинувальний акт стосовно водія, який травмував дитину – пішохода.

Дата: 18.05.2022 22:52
Кількість переглядів: 378

Дорожньо-транспортна пригода сталася 19 березня 2022 року. Того дня, близько 08 год. 30 хв., водій спеціалізованого вантажного сідлового тягача у складі спеціалізованого напівпричепа, рухаючись по автодорозі М-30 у                  с. Голосків Хмельницького району, Хмельницької області, зі сторони                         смт Летичів у напрямку м Хмельницький, здійснив наїзд на 17 – річну пішохода, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП неповнолітня потерпіла отримала тілесні ушкодження, які в своїй сукупності відносяться до ТЯЖКИХ тілесних ушкоджень, як небезпечних для життя в момент заподіяння, та каретою швидкої медичної допомоги була доставлена до Хмельницької обласної лікарні. Наразі життю дівчини нічого не загрожує.

Як встановлено досудовим слідством винуватцем ДТП є 38-річний водій транспортного засобу -  житель Черкаської області. У провадженні проведено ряд експертиз та зібрано достатньо доказів для завершення досудового розслідування та спрямування обвинувального акту до суду.

Наразі, кримінальне провадження перебуває на розгляді у Летичівському районному суді.

У разі визнання вищевказаного водія винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України, а саме порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяло потерпілій тяжке тілесне ушкодження, йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь