Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Останній дзвоник сьогодні пролунав для учнів Меджибізької громади

Дата: 01.06.2022 14:52
Кількість переглядів: 277

   Фото без опису31 травня свята останнього дзвонику відбулися в семи закладах загальної середньої освіти Меджибізької селищної ради, в яких здобувають знання 683 учнів.

Фото без опису

Фото без опису

   Цього року завершили навчання 25 одинадцятикласників та 64 дев’ятикласників по громаді. Щоправда, останній дзвоник, як і саме навчання, відбувся дистанційно.

Незважаючи на те, що останній дзвоник проходить онлайн, це все приємно, це хвилююче, це сльози на очах і у вчителів, і у дітей.

   Із завершенням навчального року педагогів, дітей та їх батьків привітав селищий голова Олександр ТКАЧ, який зазначив що, має велику надію, що у вересні діти підуть до садочків та шкіл. А випускники зможуть спокійно обрати навчальний заклад у містах. Побажав учням та вчителям добре відпочити та набратися сил перед початком нового етапу навчання та подякував батькам, за порозуміння і допомогу у навчанні дітей.

Фото без опису

   У теплій, родинній атмосфері проходили заходи по закладах: були підведені підсумки роботи за навчальний рік, нагороджені грамотами переможці олімпіад, конкурсів та змагань.

Фото без опису

Мелодія останнього дзвоника сповістила учням про завершення навчального року, попереду на всіх чекають канікули та відпочинок. А для випускників це свято було в останній раз.

Фото без опису

   Шановні випускники! Це справжне, і тільки ваше свято. Нехай не перше, але дуже значне. Останній дзвінок зовсім не означає, що Вам більше не доведеться брати участь у шкільному житті, адже випускник дорослішає. У нього колись буде і своя сім’я. Буде чудова нагода розповідати про цю подію своїм дітям, а головне ще й ще раз брати участь в останньому дзвонику - скільки душа забажає. Удачі Вам і нехай цей останній дзвінок стане одним з найприємніших спогадів!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь