Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Щороку в перший день літа – відзначаємо  Міжнародний день захисту дітей

Дата: 02.06.2022 10:42
Кількість переглядів: 364

Фото без опису   Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб вони щохвилини були радісними та щасливими. Немає більшого щастя, аніж їх посмішки.

Фото без опису

   «Особливо важливим цей день є під час війни в Україні. У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі. В нашій громаді живуть чудові, талановиті й розумні діти. Любі дітки! Ви – наше майбутнє! Ви повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство.

Сьогоднішній день – це нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни», - зауважив селищний голова Олександр ТКАЧ.

На території Меджибізької ТГ відбулась виїзна розважальна програма для дітей, в якій аніматори подарували діткам: шоу мильних кульок, цікаві конкурси та розваги, за що отримували від дітей радісні посмішки, чудовий настрій та гучні аплодисменти.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Весь час на майданчику тривала атмосфера свята та радості і, дивлячись на задоволених дітей, ми віримо, що їх чекає щасливе майбутнє.

Фото без опису

Найзахоплюючий момент свята гігантські мильні бульбашки всередині яких були дітки.

Фото без опису

Фото без опису

 

Свято дитинства відбулось на славу, задоволеними залишилися усі. Дітлахи тішилися незабутніми враженнями від розваг, а дорослі раділи тому, що змогли для дітей подарувати миті щастя та радості. Організатори свята - працівники Служби у справах дітей та Відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Меджибізької селищної ради.

Фото без опису

Особлива подяка Закорчевній Тетяні за виготовлення печива та Штаманетян Тетяні за аквагрим. Усі виручені кошти, а саме 2087 тис. грн дівчата зібрали на потреби ЗСУ, за що їм щира вдячність за цю безкорисну допомогу. Нехай Ваша доброта повернеться до Вас сторицею.

Фото без опису

Фото без опису

У цей день бажаємо кожній дитині безхмарного неба, щасливого та безтурботного дитинства і щоб кожна дитина відчувала мамине тепло, ласку і батькове міцне плече.  Нехай більше ніколи не буде війни! Нехай буде завтра, і нехай буде мирний світанок для вашого дитинства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь