Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Випускний вечір в дитячій школі мистецтв

Дата: 05.06.2022 13:41
Кількість переглядів: 480

    Фото без описуДитяча школа мистецтв — особливий світ, не схожий на загальноосвітню школу, адже тут відбувається творення дитячої душі через сприйняття прекрасного, панує атмосфера закоханості в мистецтво.

   3 червня в приміщенні Меджибізької школи мистецтв відбулось урочисте вручення свідоцтв випускникам музичної школи. В цьому році школу закінчили: Томська Єва - вокал (сольний спів) та Кульбабчук Владислава - вокал (сольний спів) та клас фортепіано.

Фото без опису

    З найтеплішими словами до випускників звернувся селищний голова Олександр ТКАЧ, який зауважив, що: «Труд викладачів, хоча й нелегкий, але дуже цікавий та різноманітний, тому що всі постійно знаходяться у творчому процесі. А нагородою та відрадою для кожного викладача є гарні виступи учнів. Навіть в такий нелегкий час педагоги і діти зуміли подарували свято. Адже їхні досягнення надихають, надають сенс життю та роботі.» Подякував викладачам і учням музичної школи за подаровані чудові миті єднання з музикою, з прекрасним. Бо поки живе українська народна пісня, музика, доти живе й Україна. Побажав успіхів викладачам у нелегкій роботі, а вихованцям творчих злетів, успіхів у житті.

Фото без опису

   Директор школи мистецтв Лариса КОЗКО привітала випускників теплими словами, побажавши успіхів, радості, натхнення на всьому життєвому шляху і досягнення нових вершин у майбутньому.

Фото без опису

  Урочистою миттю свята стало вручення свідоцтв випускникам школи, які впродовж років пізнавали музику, вчилися слухати, розуміти та любити її. Нині перед ними відкриті двері багатьох мистецьких музичних навчальних закладів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   З особливою шаною випускники подякували своїм педагогам — за їхній високий професіоналізм і самовіддану працю, пообіцяли взяти з собою в доросле життя мудре вчителеве слово, завжди повертатися до рідної музичної школи — не тільки за спогадами, а й за радістю, оптимізмом і порадою.Випускники висловили щиру подяку своїм батькам, котрі дали їм змогу поринути у світ прекрасного, який дарує радість і насолоду.

Фото без опису

   Діти востаннє вийшли на цю сцену в статусі учнів музичної школи і продемонстрували свої таланти.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Вітаємо наших випускників з цим прекрасним святом. Бажаємо подальших творчих успіхів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь