Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Випускний вечір в дитячій школі мистецтв

Дата: 05.06.2022 13:41
Кількість переглядів: 412

    Дитяча школа мистецтв — особливий світ, не схожий на загальноосвітню школу, адже тут відбувається творення дитячої душі через сприйняття прекрасного, панує атмосфера закоханості в мистецтво.

   3 червня в приміщенні Меджибізької школи мистецтв відбулось урочисте вручення свідоцтв випускникам музичної школи. В цьому році школу закінчили: Томська Єва - вокал (сольний спів) та Кульбабчук Владислава - вокал (сольний спів) та клас фортепіано.

    З найтеплішими словами до випускників звернувся селищний голова Олександр ТКАЧ, який зауважив, що: «Труд викладачів, хоча й нелегкий, але дуже цікавий та різноманітний, тому що всі постійно знаходяться у творчому процесі. А нагородою та відрадою для кожного викладача є гарні виступи учнів. Навіть в такий нелегкий час педагоги і діти зуміли подарували свято. Адже їхні досягнення надихають, надають сенс життю та роботі.» Подякував викладачам і учням музичної школи за подаровані чудові миті єднання з музикою, з прекрасним. Бо поки живе українська народна пісня, музика, доти живе й Україна. Побажав успіхів викладачам у нелегкій роботі, а вихованцям творчих злетів, успіхів у житті.

   Директор школи мистецтв Лариса КОЗКО привітала випускників теплими словами, побажавши успіхів, радості, натхнення на всьому життєвому шляху і досягнення нових вершин у майбутньому.

  Урочистою миттю свята стало вручення свідоцтв випускникам школи, які впродовж років пізнавали музику, вчилися слухати, розуміти та любити її. Нині перед ними відкриті двері багатьох мистецьких музичних навчальних закладів.

   З особливою шаною випускники подякували своїм педагогам — за їхній високий професіоналізм і самовіддану працю, пообіцяли взяти з собою в доросле життя мудре вчителеве слово, завжди повертатися до рідної музичної школи — не тільки за спогадами, а й за радістю, оптимізмом і порадою.Випускники висловили щиру подяку своїм батькам, котрі дали їм змогу поринути у світ прекрасного, який дарує радість і насолоду.

   Діти востаннє вийшли на цю сцену в статусі учнів музичної школи і продемонстрували свої таланти.

Вітаємо наших випускників з цим прекрасним святом. Бажаємо подальших творчих успіхів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь