Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Напередодні дня медичного працівника Олександр ТКАЧ привітав колектив КНП «Летичівська багатопрофільна лікарня» з професійним святом

Дата: 17.06.2022 13:15
Кількість переглядів: 360

     Фото без опису

     Напередодні професійного свята - Дня медичного працівника – селищний голова Меджибізької ТГ Олександр ТКАЧ разом із представниками Меджибізької селищної ради завітали в колектив КНП «Летичівська багатопрофільна лікарня» в якому працюють справжні ентузіасти своєї справи, щоб привітати медиків з професійним святом та відзначили грамотою таких працівників:

Гладищук Василину Василівну – завідувач терапевтичним відділенням КНП «Летичівська багатопрофільна лікарня»;

Фото без опису

Стахова Юрія Володимировича – завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії КНП «Летичівська багатопрофільна лікарня»;

Фото без опису

Ковалець Лілію Олександрівну – лікар-невропатолог неврологічного відділення КНП «Летичівська багатопрофільна лікарня».

Фото без опису

     «Дорогі наші медики! Мені сьогодні особливо приємно зустрітися з Вами напередодні вашого професійного свята. Бо Ви – наші янголи-охоронці, і з перших днів війни рятуєте життя людей. Рятуєте життя наших захисників, здоров’я та життя цивільних мешканців. А до війни Ви два роки долали інший виклик – пандемію коронавірусу. Я завжди говорив, що головна цінність для охорони здоров’я – це Ви. Люди, які готові і вдень, і вночі робити свою нелегку справу та надавати допомогу тим, хто її потребує. Я дякую Вам за Вашу місію і Вашу працю! За те, що бережете здоров’я жителів та гостей громади. Вітаю Вас із професійним святом і бажаю сил та здоров’я. А головне – Перемоги та миру! Разом ми все подолаємо!» – наголосив Олександр ТКАЧ.

Фото без опису

     Головний лікар КНП «Летичівської багатопрофільної лікарні» Віктор ЗЬОМКО щиро подякував за цінний внесок у розвиток установи та провів маленьку міні-екскурсію. «У нашій лікарні відтепер оперують лапараскопом. Це найсучасніше в Україні обладнання використовують фахівці в хірургії, травматології, урології, гінекології. Новітнє обладнання у медзакладі  дозволяє як проводити якісну діагностику, так і лікувати пацієнтів ефективніше»- відмітив Віктор ЗЬОМКО.

Фото без опису

Фото без опису

Ось така вона – нова операційна. Пахне медикаментами, та сучасним ремонтом. Операційна у цих стінах була завжди. Щороку у ній оперували майже півтори тисячі пацієнтів, але умови залишали бажати кращого. Тепер – результат на лице.

     Лікарня укомплектована усім необхідним, аби пацієнти почували себе комфортно та швидко могли відновитися. Сучасне обладнання, капітальні ремонти у відділеннях, до прикладу, як от, у хірургічному, неврологічному віділеннях.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

     Також головний лікар подбав про те, аби хворі могли разом із відвідувачами поспілкуватися біля лікарні – для цього облаштували зону відпочинку. Все для того, аби подоляни якнайшвидше ставали здоровими.

Фото без опису

     У рамках централізованої поставки від МОЗ України доставили кисневу станцію OxyFresh 500 виробництва Туреччини. Обладнання здатне забезпечити киснем від 40 до 60 хворих на добу, в залежності від важкості хвороби. 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь