Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Привітання селищного голови Олександра ТКАЧА з Днем Конституції України

Дата: 28.06.2022 09:16
Кількість переглядів: 412

Шановні мешканці та гості Меджибізької територіальної громади!

    Сердечно вітаю Вас із великим державним святом – Днем Конституції України, яка увійшла у суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність – фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

      Головний Закон Української держави, прийнятий у переломний момент життя країни у 1996 році, закріпив абсолютно інші, ніж раніше, основи політичної й економічної системи. У країни з’явилися перспективи будівництва нової державності на принципах поваги до людини та її прав.

   Відтоді Конституція, спрямована на створення сильної соціальної держави, що забезпечує кожному громадянинові України гідне життя і свободу, стоїть на варті громадського миру та злагоди в суспільстві. 

     За роки, які минули з дня ухвалення Конституції, Україна пережила кризи та підйоми, втрати й здобутки, а головний Закон – серйозні випробування на міцність.

    Потрібно не забувати, що держава – це Ми з Вами і  нам доведеться ще багато та плідно працювати задля того, щоб кожна людина відчувала реальну опіку держави, щоб на практиці дотримувалися всі права та свободи наших громадян, закріплені в Конституції.

   Нехай найшвидше настане перемога, мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню добробуту в кожній родині.

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь